Μαρτυρία σοκ από Κρητικιά: Με χτύπησε με την κάννη και με πυροβόλησε

Κρήτη
Μαρτυρία σοκ από Κρητικιά: Με χτύπησε με την κάννη και με πυροβόλησε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βίωσε τον εφιάλτη Κρητικιά- που μίλησε στην εκπομπή Ώρα Αιχμής της ΚΡΗΤΗ TV-στα χέρια του πρώην συζύγου της.

"Με χτυπούσε στο κεφάλι με την κάννη του όπλου και μου ζητούσε να μην μιλήσω...έφτασε στο σημείο να με πυροβολήσει, βίωσα τον εφιάλτη από το πρώην συζυγό μου" ...Mε αυτά τα λόγια μια Κρητικιά συγκλόνισε το βράδυ της Δευτέρας μιλώντας στην εκπομπή Ώρα Αιχμής της ΚΡΗΤΗ TV που άνοιξε τον φάκελο της ενδοικογενειακή βίας.

Η γυναίκα με δύναμη ψυχής μίλησε για την τραγική της εμπειρία και τις εφιαλτικές συνθήκες που έζησε όταν αποφάσει να ζητήσει διαζύγιο από τον επιθετικό συζυγό της.

"Εχώ φάει πολύ ξύλο από των πρώην συζυγό μου και σήμερα έχω φτάσει στο σημείο να έχω χάσει επαφή με όλη μου την οικογένεια και κυρίως τα παιδιά μου". Με αυτή την φράση και έχοντας την πλατη γυρισμένη στην κάμερα αλλά και με αλλοιωμένη φωνή η Κρητικιά μίλησε στο Μάνο Δασκαλάκη για τον εφιάλτη της κακοποίησης από τον ίδιο τον συζυγό της.

Μέσα από την συγκλονιστική αυτή μαρτυρία που καθήλωσε τους τηλεθεατές, η γυναίκα αυτή κάλεσε όλες όσους ζουν τον εφιάλτη να μιλήσουν πριν είναι αργά.

Για μια ακόμη φορά έγινε γνωστό ότι προσφέρεται βοήθεια σε κακοποιημένες γυναίκες στον ξενώνα που λειτουργεί στην Κρήτη.

Αρκεί ένα τηλέφωνο στο 801-11-16000 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News