default-image

Επί ποδός παραγωγοί κι έμποροι της Κρήτης

Κρήτη
Επί ποδός παραγωγοί κι έμποροι της Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρνήθηκε η ΠΝΟ τη συνάντηση με τους παραγωγούς. Την εφαρμογή του νόμου περί πλοίου ασφαλείας ζητά ο παραγωγικός κόσμος της Κρήτης από τον Παναγιώτη Κουρουμπλή.

 Έκτακτη γενική συνέλευση σήμερα το βράδυ στο Τυμπάκι , παραγωγών εμπόρων κι εκπροσώπων μεταφορικών εταιρειών, ενόψει της 24ωρης απεργίας της ΠΝΟ την Τετάρτη 18 Απριλίου και με ανοικτό το ενδεχόμενο επέκτασης της για περισσότερες ημέρες. Οι ναυτεργάτες διαμαρτύρονται εντονότατα για το νομοσχέδιο που έχει να κάνει με τα πληρώματα των πλοίων αλλά και με το συνταξιοδοτικό τους.

Οι παραγωγοί ζητούν από τον Υπουργό μετά και την άρνηση της Διοίκησης της ΠΝΟ να πραγματοποιηθεί συνάντηση τους στο Υπουργείο, να εφαρμόσει το νόμο για τη δρομολόγηση πλοίου ασφαλείας, όπως ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Φαιστού – Τυμπακίου Μανόλης Ορφανουδάκης, είπε στο Ράδιο 98,4. 

Στις 20.00 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί επίσης η Συνέλευση των παραγωγών στο Δημοτικό κατάστημα της Ιεράπετρας, με κοινό αίτημα πάντα την εφαρμογή του νόμου και τη δρομολόγηση πλοίου ασφαλείας σε περίπτωση διάρκειας της απεργίας περισσότερες από 48 ώρες.

Παράλληλα υπενθύμισε ότι το ζητούμενο γιαυτούς είναι ο σκληρός ανταγωνισμός και οι ρήτρες σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης των προϊόντων στις αγορές για τις οποίες έχουν υπογράψει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News