Εντυπωσιακός «επισκέπτης» στο Ηράκλειο, με υψηλές αφίξεις

Κρήτη
Εντυπωσιακός «επισκέπτης» στο Ηράκλειο, με υψηλές αφίξεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διακοπές στην Κρήτη με «άρωμα» γαλλικής δημοκρατίας. Ένα από τα τέσσερα air bus της Γαλλικής Προεδρίας έφτασε σήμερα το μεσημέρι στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου, κάνοντας την πτήση Παρίσι - «Σαρλ ντε Γκολ» - «Νίκος Καζαντζάκης», αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Το εντυπωσιακό air bus, μετέφερε στην Κρήτη μέλη της γαλλικής προεδρίας. Στάθμευσε στη δυτική πλευρά του αερολιμένα με τους υψηλούς επισκέπτες να κατευθύνονται προς άγνωστο προορισμό στο νησί μας.

Το εντυπωσιακό αεροσκάφος κέντρισε τα βλέμματα των περαστικών, καθώς πρόκειται για ένα από τα τέσσερα air bus, που διαθέτει η γαλλική δημοκρατία για τη μεταφορά του προέδρου και στελεχών της κυβέρνησης για επίσημες και ανεπίσημες επισκέψεις.

Πρόκειται για έναν επισκέπτη που δεν κάνει συχνά την εμφάνισή του σε ελληνικά αεροδρόμια και έφερε τον… αέρα του Παρισιού και της γαλλικής δημοκρατίας στην Κρήτη. Για την ιστορία το αεροσκάφος έφυγε λίγη ώρα μετά από το αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» του Ηρακλείου, με προορισμό ξανά Σαρλ ντε Γκολ του Παρισιού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News