Πέταξε τα ναρκωτικά από το παράθυρο του Ι.Χ. αλλά… του βγήκε σε κακό

Κρήτη
Πέταξε τα ναρκωτικά από το παράθυρο του Ι.Χ. αλλά… του βγήκε σε κακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λογάριασε χωρίς τον ξενοδόχο... και βρήκε τον μπελά του.

Μπορεί να προσπάθησε να ξεφορτωθεί τα ναρκωτικά που είχε μέσα στο αυτοκίνητό του, πετώντας τα έξω από το παράθυρο, όμως, δεν κατάφερε να.. γλιτώσει από τους μπελάδες!

Όλα συνέβησαν χτες το απόγευμα, σε περιοχή του Δήμου Σητείας, όταν ένας Ιεραπετρίτης  46 ετών, λίγο πριν τον έλεγχο από τις Αρχές και ενώ επέβαινε σε αυτοκίνητο, πέταξε στο οδόστρωμα την κάνναβή του.

Πρόκειται για μία αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε 15 γραμμάρια κάνναβης, η οποία βρέθηκε από τους αστυνομικούς του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας και κατασχέθηκε.

Ο άνδρας, όπως είναι φυσικό, συνελήφθη και η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας. 

«Πίαστηκε» με 17 συσκευασίες με κάνναβη

Λίγες ώρες αργότερα, στο Ηράκλειο, αυτή τη φορά, ακόμη ένα περιστατικό με ναρκωτικά κινητοποίησε τις Αρχές.

Συγκεκριμένα, χτες το βράδυ, αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης  Αστυνομίας Ηρακλείου πραγματοποίησαν έλεγχο στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας Έλληνας 44 ετών και ήρθαν «αντιμέτωποι» με, όχι μία και δύο, αλλά με 17 αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά 20,5 γραμμάρια κάνναβης.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας, ο 44χρεονος συνελήφθη και η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News