Κρήτη

Οι μαζικές περικοπές κινητοποιούν τους συνταξιούχους

Στις επάλξεις του αγώνα επιστρέφουν οι συνταξιούχοι της Κρήτης με νέα παγκρήτια κινητοποίηση στο Ρέθυμνο στις 20 Απριλίου. Στο εργατικό κέντρο Ρεθύμνου συναντήθηκαν οι εκπρόσωποι των συνταξιούχων του νομού για να προετοιμάσουν την κινητοποίηση με αφετηρία την πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη.

Οι μαζικές περικοπές στις συντάξεις σε συνδυασμό με το δυσβάσταχτο κόστος της υγείας, έχουν λυγίσει τους συνταξιούχους της Κρήτης που ετοιμάζονται για νέο γύρο κινητοποιήσεων, αφού τα χειρότερα έπονται βάσει όσων έχουν συμφωνηθεί με τους δανειστές.

Αυτό που τονίζουν είναι ότι οι ίδιοι και παρά τα αποδεκατισμένα εισοδήματά τους, καλούνται να στηρίξουν οικονομικά και τα άνεργα παιδιά και εγγόνια τους, θεωρώντας ότι πια, πρέπει να μπει ένα τέλος στην οικονομική κατρακύλα.

Το παγκρήτιο ραντεβού για το συλλαλητήριο των συνταξιούχων έχει δοθεί για την Παρασκευή 20 Απριλίου στις 11 το πρωί με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη στο Ρέθυμνο και πορεία σε κεντρικούς δρόμους της παλιάς και νέας πόλης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια