Κρήτη

Στο «κόκκινο» η αντιπαράθεση για τα οικονομικά της ΚΕΔΗΡ

Στο κόκκινο παραμένει η αντιπαράθεση γύρω από τα οικονομικά της ΚΕΔΗΡ με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Θοδωρή Νίνο, να αναφέρεται σήμερα σε συνέντευξη Τύπου στο Επιμελητήριο Ρεθύμνου, σε διπλούς ισολογισμούς της υπηρεσίας. Αυτό που τονίζουν είναι ότι είχαν καταστήσει γνωστό ότι θα πρέπει τα οικονομικά στοιχεία της ΚΕΔΗΡ να ελεγχθούν από ορκωτούς λογιστές, στους οποίους εκφράζουν αμέριστη εμπιστοσύνη, όπως και ότι δεν επιθυμούν ποινικοποίηση της υπόθεσης.

Η ΚΕΔΗΡ είναι ένα πολυεργαλείο που μπορεί να αποφέρει τα πολλαπλάσια από όσα προσφέρουν οι δημότες, ανέφερε σε συνέντευξη τύπου ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Ρεθύμνου, Θοδωρής Νίνος, ξεκαθαρίζοντας ότι επιθυμεί να παραμείνει ανοικτή η υπηρεσία, την οποία στηρίζει και από το τωρινό μετερίζι και από ενδεχόμενη πιο υπεύθυνη θέση στο μέλλον, ενώ δεν προκρίνει την ποινικοποίηση της υπόθεσης.

Η παράταξη Νίνου μίλησε για διπλούς ισολογισμούς της υπηρεσίας που έχουν κατατεθεί και σε υπηρεσίες του δημοσίου, με τον δημοτικό σύμβουλο Μανώλη Φουρφουλάκη, να αναφέρει ότι στη συνέντευξη τύπου προσκλήθηκαν τα μη αιρετά μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΗΡ, ενώ με τα αιρετά μέλη, θα διασταυρωθούν ξανά στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ο δημοτικός σύμβουλος Μάνος Παλαφούτης, ξεκαθάρισε ότι μοναχά αφότου δημοσιοποιήθηκε αίτημα ενημέρωσης για τα οικονομικά της ΚΕΔΗΡ, υπήρξε κινητοποίηση, ενώ εδώ και 2 χρόνια είχε καταστήσει σαφές ότι θα έπρεπε τα οικονομικά της υπηρεσίας να ελεγχθούν από ορκωτούς λογιστές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια