Αγροτικές επιδοτήσεις, αδικίες και «αγκάθια» στην εκπομπή «Direct»

Κρήτη
Αγροτικές επιδοτήσεις, αδικίες και «αγκάθια» στην εκπομπή «Direct»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η καλλιέργεια της γης και οι αγροτικές επιδοτήσεις στο επίκεντρο της εκπομπής «Direct» της ΚΡΗΤΗ TV, την Πέμπτη 12 Απριλίου στις 11 το βράδυ με την Στέλλα Τερζάκη.

Εν τω μέσω της διαδικασίας ενεργοποίησης των δικαιωμάτων η εκπομπή επιχειρεί να δώσει απαντήσεις στα δικά σας ερωτήματα αναφορικά με το καθεστώς που διέπει τις κοινοτικές ενισχύσεις μέσα από τις αλλαγές που υπήρξαν τα τελευταία χρόνια και όσες δρομολογούνται προσεχώς.

Πως μεταφράζεται για τους δικαιούχους, ο αριθμός ταυτότητας ακινήτου που θα είναι από την επόμενη χρονιά απαραίτητη προϋπόθεση, όπως διαμηνύει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, δίνοντας παράταση ενός έτους μετά τις έντονες αντιδράσεις.

Για ένα ακόμη μέτρο στην προσπάθεια να αρθούν οι αδικίες του υφιστάμενου μοντέλου, κάνει λόγο η κυβέρνηση. Για μεγαλύτερη γραφειοκρατία που θα αφήσει εκτός επιδοτήσεων χιλιάδες δικαιούχους και θα αποτελέσει ένα ακόμη πλήγμα στο συρρικνωμένο αγροτικό εισόδημα, απαντούν οι παραγωγοί. 

Με φόντο τις κρίσιμες συζητήσεις, επαφές και αποφάσεις για την νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική για το 2020 και τα όσα ακολουθούν, αναζητούμε απαντήσεις.

Στο πλατό θα βρίσκονται:

Μύρων Χιλιετζάκης Αντιπρόεδρος Ε.Α.Σ.Η

Δημήτρης Φιλιππάκης Διευθυντής Τμήματος Επιδοτήσεων Ε.Α.Σ.Η

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News