Κρήτη

Απόφαση «βόμβα» από την Ryanair για την Κρήτη

Μόνο ως απόφαση "βόμβα" μπορεί να χαρακτηριστεί η αιφνίδια ανακοίνωση της Ryanair να διακόψει τις πτήσεις από και προς σε αεροδρόμιο της Κρήτης.

Μόνο ως βόμβα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η αιφνίδια απόφαση της Ryanair να διακόψει τις πτήσεις από τα Χανιά προς την Αθήνα από την 1η Ιουνίου αφήνοντας ξεκρέμαστους πολλούς επιβάτες από την Κρήτη που είχαν προχωρήσει σε κρατήσεις από την 1η Ιουνίου και μετά με την συγκεκριμένη αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους.

Μάλιστα ήδη η εταιρία αποστέλλει μέσω mail σε επιβάτες ανακοίνωση που τους ενημερώνει για την διακοπή των πτήσεων με αποτέλεσμα η αναζήτηση πλέον των Κρητικών για εναλλακτικές πτήσεις να χαρακτηρίζεται πανάκριβη μετά την αιφνιδιαστική απόφαση της εταιρίας να διακόψει μια από τις πιο κερδοφόρες πτήσεις από τα Χανιά όπως είναι αυτές προς την Αθήνα που σε πολλές περιπτώσεις οι πληρότητες άγγιζαν ακόμα και το 100%.

Η ξαφνική απόφαση της Ryanair να διακόψει τις πτήσεις προς την Αθήνα προκαλεί ένα επί της ουσίας πλήγμα στον τουρισμό της Κρήτης και κυρίως στην τουριστική βιομηχανία των Χανίων μιας και πολλοί Έλληνες τουρίστες λόγω του χαμηλού κόστους στα ναύλα επέλεγαν την αεροπορική εταιρεία για να ταξιδέψουν προς τα Χανιά για να ξεκινήσουν τις θερινές τους διακοπές.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι εσωτερικός τουρισμός για τα Χανιά παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο τους τρεις βασικούς μήνες του καλοκαιριού με την αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους να έχει ένα σημαντικό κομμάτι στην πίτα των μετακινήσεων.

Πάντως, οι επίσημες εξηγήσεις από την εταιρία αναμένονται ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι όλες οι διαδικασίες για επιστροφή χρημάτων ή αλλαγές κρατήσεων διεκπεραιώνονται ηλεκτρονικά και όχι από το προσωπικό που εξυπηρετεί την εταιρία στο αεροδρόμιο των Χανίων.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρίας. Επίσης, πατήστε εδώ για να δείτε, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, τι μπορείτε να κάνετε με τις προκρατήσεις εισιτηρίων που πλέον ακυρώνονται.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια