default-image

Παγκρήτιο φέτος το «5ο Φεστιβάλ Τραγουδιού»

Κρήτη
Παγκρήτιο φέτος το «5ο Φεστιβάλ Τραγουδιού»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η «σύνθεση» και η «μπάντα», προστίθενται στις ήδη υπάρχουσες κατηγορίες

Το Κέντρο Ειδικών Παιδιών του Αγίου Σπυρίδωνα με την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου, προσκαλεί παιδιά και νέους ηλικίας 9 έως και 26 ετών να συμμετάσχουν στον 5ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Τραγουδιού που διοργανώνεται φέτος.

Η υποβολή των αιτήσεων έχει ξεκινήσεις από τις 22 Μαρτίου συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής, στην επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ www.festivaltragoudiou.gr . Η προθεσμία λήγει στις 25 Αυγούστου 2018.

Μέσα από την συμμετοχή στον διαγωνισμό δίδετε, η ευκαιρία, σε παιδιά και νέους να ταξιδέψουν στον κόσμο της μουσικής, προσφέροντας τους γνώσεις και εμπειρίες, προκαλώντας τους, να αναμετρηθούν, με τον εαυτό τους και τις μουσικές τους ικανότητες.

Παράλληλα, πέρα από τα παραπάνω οφέλη θα αισθανθούν την χαρά της προσφοράς, ενισχύοντας το έργο του Κέντρου Ειδικών Παιδιών του «Αγίου Σπυρίδων» στην φροντίδα των παιδιών με ειδικές ανάγκες.

Μια ιδιαίτερη δράση, που επιχειρεί , με προσοχή κι ευαισθησία, να φέρει τους διαγωνιζόμενους σε επαφή, με τις «πραγματικότητες» παιδιών, με διαφορετικότητα.

Χορηγός επικοινωνίας είναι ο Όμιλος της ΚΡΗΤΗ TV.

Η υπεύθυνη διοργάνωσης του διαγωνισμού Φανή Σκουραδάκη, μιλώντας στο Ράδιο 98,4 είπε ότι στο φετινό διαγωνισμό εκτός από τις συμμετοχές των μαθητών Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων έχουν προστεθεί δύο ακόμα κατηγορίες φέτος, αυτές της σύνθεσης και της μπάντας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News