«Έφυγε» από τη ζωή ο λυράρης Φρίξος Ανδρεαδάκης

Κρήτη
«Έφυγε» από τη ζωή ο λυράρης Φρίξος Ανδρεαδάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τη ζωή έφυγε σήμερα ο πεθερός του αντιδήμαρχου Τεχνικών Έργων του Δήμου Ηρακλείου κ. Γιάννη Αναστασάκη.

Μεγάλη η απώλεια για τον ίδιο, για τους οικείους του και όλους όσους τον ήξεραν, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο αντιδήμαρχος σε ανάρτησή του στο προφίλ του στο Facebook «Είχε πάντα τον τρόπο να μένει αξέχαστος και συμπαθής σε όλους όσοι των γνώριζαν. Ήταν καλή παρέα και πιστός φίλος».

Διαβάστε το πλήρες μήνυμα του αντιδημάρχου για τον πεθερό του:

«Ανήμερα του Πάσχα διάλεξε ο αγαπημένος μου πεθερός να ξεκινήσει το ταξίδι του για την άλλη ζωή.  Ίσως έτσι ήθελε να μας θυμίσει ότι η πίστη μας αποδεικνύεται στην πράξη και ότι η Ανάσταση δεν είναι μία απλή αλληγορία. Μέχρι το τέλος δεν παραλείπει να μας πειράζει όπως έκανε πάντα!  

Ο Φρίξος ρουφούσε τη ζωή με χαμόγελο και ευχαρίστηση  και αν τον γνώριζε κανείς ακόμα και τώρα, θα έβλεπε ότι είχε καρδιά αιώνιου έφηβου. Μοίρασε τη ζωή του ως λυράρης και ως αγρότης στα Ανώγεια και στα Προτορια και δημιούργησε μαζί με την αξέχαστη Στέλλα, μια μεγάλη και όμορφη  οικογένεια.

Δεν υπήρχε μέρος που να μην συναντήσω κάποιον να μου πει για εκείνον! Είχε πάντα τον τρόπο να μένει αξέχαστος και συμπαθής σε όλους όσοι των γνώριζαν. Ήταν καλή παρέα και πιστός φίλος.

Υπηρέτησε τις αρχές του με συνέπεια και παρέμεινε πάντα αξιοπρεπής ακόμη και όταν χήρεψε ή όταν αρρώστησε πριν μερικούς μήνες.  Ως γνήσιος Ανωγειανός έμεινε παλικάρι σε όλες τις περιστάσεις. 

Κατάφερε εκτός από τα παιδιά του να κάνει να τον αγαπήσουν βαθιά ακόμα και οι γαμπροί και η νύφη του. Ένα επιπλέον παράσημο του. Καλή αντάμωση!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News