Εντυπωσιάστηκαν οι ξένοι επισκέπτες με το Ελληνικό Πάσχα

Κρήτη
Εντυπωσιάστηκαν οι ξένοι επισκέπτες με το Ελληνικό Πάσχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βίωσαν με μοναδικό τρόπο το Πάσχα στην Κρήτη οι ξένοι επισκέπτες - Εντυπωσιάστηκαν από τη μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας

Ο καιρός μπορεί να μας τα χάλασε λίγο φέτος και να μην στήθηκε η σούβλα δίπλα στην... πισίνα, όμως οι επισκέπτες του Ρεθύμνου μεράκλωσαν με το κρητικό πασχαλιάτικο γλέντι σε ξενοδοχείο του Ρεθύμνου! Αγαπούν την Ελλάδα και το ιδιαίτερο Πάσχα της και έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις, γι' αυτό και δίνουν κάθε χρόνο ψήφο εμπιστοσύνης στην Κρήτη για τις διακοπές τους.

Γεύτηκαν πασχαλινές λιχουδιές της Ελλάδας και λίγο κρασάκι, θαύμασαν τους κρητικούς χορούς και δεν άργησαν και οι ίδιοι να δοκιμάσουν να χορέψουν σιγανό πεντοζάλη, αλλά και σούστα! Εντυπωσιασμένοι και ενθουσιασμένοι δηλώνουν οι επισκέπτες του Ρεθύμνου από το εξωτερικό με το ελληνικό Πάσχα!

Ο Άλαν Γουίλιαμς από τη Βρετανία έρχεται 5 φορές τον χρόνο διακοπές στην Κρήτη: «Ο καιρός πέρυσι ήταν καλύτερος και ήμασταν έξω, όχι τόσο δυνατά η μουσική όπως τώρα εδώ μέσα, φανταστική μέρα όπως και να'χει!""Μοιάζει να είναι μια σημαντική οικογενειακή υπόθεση για όλους, ακόμη και σήμερα το πρωί περπατώντας στην πόλη, οι άνθρωποι σταματούσαν για ευχές, στην εκκλησία ήταν η μπάντα και μετά το τέλος της λειτουργίας από τους ιερείς, μάς φάνηκε σαν κάτι πιο μεγάλο κι από τα Χριστούγεννα στην Αγγλία!».

Ο Μαρίνος Μαυροματάκης, υποδιευθυντής ξενοδοχείων, εξηγεί ότι η προσπάθεια όλων επικεντρώνεται στο να αισθανθούν οι επισκέπτες όμορφα και οικεία, έτσι ώστε να βιώσουν το ελληνικό Πάσχα που είναι τόσο μοναδικό και πόσο μάλλον στα μάτια των επισκεπτών του νησιού, με αποτέλεσμα να υπάρχει συνέχεια στην προτίμησή τους για διακοπές στην Κρήτη.

Ο Ότο και η Κάτριν από τη Γερμανία, έρχονται στο Ρέθυμνο εδώ και 20 χρόνια για διακοπές, όμως ήταν οι πρώτες τους Πασχαλιάτικες διακοπές στην Κρήτη κι έμειναν καταγοητευμένοι: «Οι πρώτες μας διακοπές ήταν στην Αγία Γαλήνη και μετά πάντα εδώ στο Ρέθυμνο στην Ακτή Πέρλα. Όλοι είναι εγκάρδιοι, είναι πια σαν σπίτι μας εδώ. Έχουμε συνάψει φιλίες και είναι πάντα όμορφα να είμαστε εδώ. Το φαγητό και το κρασί επίσης φανταστικά και το Πάσχα υπέροχο, τόσο διαφορετικό από το δικό μας!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News