default-image

Σούβλισμα με βροχερό καιρό - Που έπεσαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής

Κρήτη
Σούβλισμα με βροχερό καιρό - Που έπεσαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βροχερή ήταν η παραμονή της Ανάστασης στην Κρήτη αφού σε πολλές περιοχές όπως ακριβώς προέβλεψαν οι μετεωρολόγοι έπεσαν βροχές, ενώ στο Οροπέδιο Λασιθίου… χιόνισε!

Σύμφωνα με το meteo.gr αξιόλογες βροχοπτώσεις σημειώθηκαν το Μ. Σάββατο στην Ανατολική Στερεά και στην Κρήτη. Ο πίνακας που ακολουθεί δίνει τα 8 μεγαλύτερα ύψη βροχής που κατέγραψαν οι σταθμοί μέχρι τις 9 το βράδυ.

Η Κρήτη χρειάζεται όσο ποτέ τις βροχοπτώσεις αυτές οι οποίες όμως θα πρέπει να είναι συνεχείς και για μεγάλο διάστημα για να «ξεδιψάσει» το νησί.

Κυριακή του Πάσχα

Και το σούβλισμα του οβελία όμως αναμένεται σε κάποιες περιοχές να γίνει με βροχερό καιρό. 

Την Κυριακή του Πάσχα 8/4 αναμένεται γενικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα. Εξαίρεση αποτελεί το Νότιο και Ανατολικό Αιγαίο, όπου αναμένονται τοπικές βροχές, ενώ υπάρχει πιθανότητα για εκδήλωση καταιγίδων στην περιοχή των Δωδεκανήσων και της Ανατολικής Κρήτης. Η θερμοκρασία  παρουσιάζει μικρή άνοδο, φτάνοντας κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 26 βαθμούς Κελσίου. 

Αναλυτικά στην Κρήτη:

Μικρή πιθανότητα βροχής υπάρχει στο Ηράκλειο το μεσημέρι του Πάσχα ενώ η θερμοκρασία κυμαίνεται έως 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι πνέουν βορειοδυτικοί με ένταση έως 5 μποφόρ.

Αρκετή συννεφιά επικρατεί στα Χανιά με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13-17 βαθμούς Κελσίου και βορειοδυτικούς ανέμους έντασης έως 3 μποφόρ.

Ασθενείς βροχοπτώσεις προβλέπονται στο Ρέθυμνο με τη θερμοκρασία έως 15 βαθμούς Κελσίου και βορειοδυτικούς ανέμους.

Συννεφιά και δυτικοί άνεμοι έντασης έως 5 μποφόρ με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News