default-image

Η «εξομολόγηση» της Μαρίας στον δότη της : Σου οφείλω τη ζωή μου

Κρήτη
Η «εξομολόγηση» της Μαρίας στον δότη της : Σου οφείλω τη ζωή μου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατάφερε να βγει νικήτρια μετά από μια μεγάλη περιπέτεια και πλέον έχει τη ζωή στα χέρια της . Το ευχαριστώ της Μαρίας για την οποία στήθηκε από την Κρήτη εκστρατεία αγάπης με tattoo.

Βίωσε την πιο μεγάλη περιπέτεια υγείας, η οποία έγινε γνωστή μέσα από την εκστρατεία συμπαράστασης tattoo που στήθηκε από την του Facebook «Εμείς και Εμείς», προκειμένου η Μαρία Θεοδωροπούλου να καταφέρει να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Όπως και έγινε άλλωστε. Η διπλή μεταμόσχευση πνευμόνων στην οποία υποβλήθηκε λίγο καιρό πριν,  σε νοσοκομείο της Βιέννης, πέτυχε και η όμορφη Μαρία που εκ γενετής έπασχε από κυστική ίνωση, όχι μόνο κατάφερε να βγει νικήτρια μέσα από αυτόν τον αγώνα, αλλά και να επιστρέψει στη χώρα μας και πλέον να ζει μια φυσιολογική ζωή.

Η ίδια πλέον «πατάει» γερά στα πόδια της και μέσα από την σελίδα της στο YouTube θέλησε να ανοίξει την καρδιά της,αυτές τις ημερές και με απόλυτη ειλικρίνεια και συγκίνηση να αναφερθεί στην περιπέτεια της απευθύνοντας παράλληλα  ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δότη της, την οικογένεια της και σε όλους όσοι της στάθηκαν  με τον οποιοδήποτε τρόπο στο πλευρό της.

Η Μαρία υπογραμμίζει μεταξύ άλλων προσθέτει:

«Αγαπημένοι μου, με μεγάλη δυσκολία λόγω του ότι μου δημιουργεί τεράστια συγκινησιακή φόρτιση κατάφερα να γυρίσω αυτό το βίντεο (θέλω να συγχωρήσετε την έντονη συγκίνηση μου) και να σας μιλήσω για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζω, τις δυσκολίες που βίωσα την περίοδο της πνευμονικής ανεπάρκειας και πως τελικά έφτασα να ζω το απόλυτο θαύμα και κυριολεκτικά να ξαναγεννηθώ!!!

Τα λόγια είναι αδύνατον να περιγράψουν τα συναισθήματα!!!

Σε όσους αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα είμαι εδώ για να τους πω πως όλα αντιμετωπίζονται αρκεί να μην εγκαταλείπουμε και να έχουμε πίστη στον Θεό!!!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους ήταν δίπλα μου αυτά τα 3 πολύ δύσκολα χρόνια στην οικογένεια μου, στους γιατρούς μου, στους νοσηλευτές μου, στην ψυχολόγο μου, στον Μάνο και την Τόνυ, στους λίγους φίλους που μου απέμειναν (στα δύσκολα πολλοί σε εγκαταλείπουν!!!!), στους συναδέλφους μου, στη Βάλερη και την Κρις

Μα πάνω από όλα ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον δότη μου και την οικογενειά του, χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν ζωντανή σήμερα, χίλια ευχαριστώ, σου οφείλω την ζωή μου, πάντα θα προσεύχομαι για την ψυχή σου και κάθε μέρα θα σε ευχαριστώ για το τεράστιο δώρο σου!!!!

Μετά την Σταύρωση έρχεται πάντα η Ανάσταση!!!!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News