Κρήτη

Μέρες που είναι και ο μικρός Ραφαήλ χρειάζεται τη στήριξη μας

Το παιδί πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια που τον έχει οδηγήσει σε τύφλωση στο ένα του μάτι.

Τη δική μας συμπαράσταση ζητά αυτές τις Άγιες μέρες η οικογένεια του 7χρονου Ραφαήλ Σκέντζα. Ο λόγος για το αγοράκι που η περιπέτεια υγείας του είχε συγκινήσει πολλούς πολίτες της Κρήτης - και όχι μόνο - καθώς, όταν δημοσιοποιήσαμε πριν από δύο χρόνια το “Γολγοθά” που βιώνουν το παιδί και οι γονείς του, κινητοποιήθηκαν άμεσα, οπότε και ο καθένας με τον τρόπο του βοήθησε στο να γίνει το μικρό θαύμα στο οποίο ήλπιζε η οικογένεια.


Ο μικρός Ραφαήλ από την αρχή της ζωής του διαγνώστηκε ότι πάσχει από τύφλωση και στα δύο μάτια. Εκεί ξεκίνησε και το δράμα για την οικογένεια... με το αγοράκι τελικά να χάνει το ένα του μάτι.


Το παιδί υποβλήθηκε σε επέμβαση οφθαλμικής πρόσθεσης σε ιδιωτική κλινική, χάρη στη βοήθεια όλων μας. Όμως κάθε χρόνο πρέπει να επισκέπτεται την ιδιωτική κλινική για αλλαγή στο προσθετικό μάτι που έχει βάλει στο δεξί βολβό. Μια επέμβαση που κοστίζει 1.700 ευρώ.

Δεν καλύπτεται από κάποιο ασφαλιστικό ταμείο, οπότε και, με τον πατέρα να είναι άνεργος, η οικογένεια δεν έχει το ανάλογο χρηματικό ποσό για να το διαθέσει. Για το λόγο αυτό και απευθύνει έκκληση σε όποιον θα ήθελε να βοηθήσει, να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6981/574.811, χαρίζοντας αισιοδοξία τόσο στο μικρό Ραφαήλ, όσο σε όλη την οικογένεια, που ελπίζει στην ευαισθητοποίηση των Κρητικών, αλλά και στο πνεύμα των ημερών.

Μ.ΑΝ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια