«Εμένα το παιδί μου είναι δύο μέτρα κάτω από το χώμα»

Κρήτη
«Εμένα το παιδί μου είναι δύο μέτρα κάτω από το χώμα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώτα εξομολογείσαι, κοινωνείς και μετά μπαίνεις στο δρόμο.

Τα παραπάνω επισημαίνει μέσω του Ράδιο 98,4 ο Σταύρος Πολέντας, πρόεδρος του Συλλόγου Αρωγής κι Αλληλεγγύης Οικογενειών Τροχαίων.

Εύχεται αυτό το Πάσχα να είναι αναίμακτο στους δρόμους της Κρήτης, μιλά για την αδικία που συντελείται διαχρονικά σε βάρος του νησιού, αναφορικά με τις υποδομές και λέει: «Για να κυκλοφορήσεις στο ΒΟΑΚ πρέπει να έχεις εξομολογηθεί και να έχεις μεταλάβει πρώτα».

Παράλληλα αναφέρει τις ευθύνες που έχει ένας οδηγός και ζητά από τις υπηρεσίες να είναι πολύ πιο προσεκτικές με τη χορήγηση και διατήρηση των διπλωμάτων οδήγησης, αν εμείς δεν είμαστε σε θέση ή δεν θέλουμε να το κάνουμε με το εαυτό μας.

«Δεν μπορεί η κυρία που υποβαστάζεται από μπαστούνες και μόλις έχει πάρει εξιτήριο από ψυχιατρική κλινική, ο νεαρός, ο ηλικιωμένος που δεν είναι καλά να κρατά τιμόνι» επισημαίνει.

Αναφορικά με τον ΚΟΚ και τους συντάκτες του, μιλά για ένα καθαρά φοροεισπρακτικό μηχανισμό που καταρτίστηκε από ξερόλες οι οποίοι δεν καταδέχθηκαν ούτε καν να κοιτάξουν τις προτάσεις των φορέων.

«Το δικό μου παιδί, θύμα τροχαίου, είναι δύο μέτρα κάτω από το χώμα γιαυτό ας σεβαστούμε τη ζωή των άλλων όπως και τη δική μας» λέει αφοπλιστικά, ο Σταύρος Πολέντας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News