Κρήτη

7 χλμ. σε 12'': Δείτε πως θα είναι το ολοκαίνουριο τμήμα του δρόμου Γουρνών - Χερσονήσου

Στην κυκλοφορία παραδίδεται αύριο το πολυαναμενόμενο τμήμα του δρόμου Γουρνών - Χερσονήσου, επί της Εθνικής Οδού Ηρακλείου – Αγίου Νικολάου.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο για την Ανατολική Κρήτη, το οποίο αναμένεται να αναβαθμίσει αισθητά την περιοχή, με τους οδηγούς, από αύριο, να… ανακουφίζονται, καθώς τους τελευταίους μήνες αναγκάζοντας να μετακινούνται από την παλιά Εθνική Οδό.

Τις τελευταίες ημέρες, τα συνεργεία του αναδόχου εργάζονταν πυρετωδώς, ούτως ώστε ένα τμήμα, μήκους 7 χιλιομέτρων, του δρόμου Γουρνών – Χερσονήσου να παραδοθεί αύριο, Μεγάλη Τετάρτη, στην κυκλοφορία.

Δε θα ανοίξει βέβαια ολόκληρο το οδικό τμήμα, αλλά θα δοθούν στην κυκλοφορία κανονικά τα 7 χιλιόμετρα, ενώ σε εκκρεμότητα μένουν τα υπόλοιπα 2,5 χιλιόμετρα, με το έργο που συνδέει την περιοχή των Γουρνών με την περιοχή της Χερσονήσου.

Σημειώνεται ότι αύριο θα «ανοίξουν» και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση το κάθε ένα, με διαφορά, ωστόσο, δύο ωρών.

Το neakriti.gr εξασφάλισε βίντεο από ολόκληρα τα 7… πολυαναμενόμενα χιλιόμετρα του δρόμου Γουρνών – Χερσονήσου, λίγες ώρες πριν δοθούν στην κυκλοφορία. Πρόκειται για το ένα ρεύμα κυκλοφορίας και συγκεκριμένα το ρεύμα από Ηράκλειο προς Άγιο Νικόλαο.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε, επίσης, το έργο από... ψηλά, όπως το κατέγραψε με drone, ο κ. Νίκος Μπελιβάνης:

 

Σχόλια