Δείτε τους νικητές από τον Πασχαλινό διαγωνισμό του neakriti.gr

Κρήτη
Δείτε τους νικητές από τον Πασχαλινό διαγωνισμό του neakriti.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο τυχεροί νικητές μπορούν να ετοιμάσουν βαλίτσες και να ζήσουν τις καλύτερες Πασχαλινές διακοπές.

Το πιο ξεχωριστό δώρο σας προσφέρει φέτος το neakriti.gr σε συνεργασία με τον όμιλο ξενοδοχείων Aquila Hotels & Resorts.

Ο μεγάλος διαγωνισμός που «έτρεχε» μέσα από τα social media εδώ και μια εβδομάδα ολοκληρώθηκε. Οι νικητές αναδείχθηκαν μέσα από την ηλεκτρονική κλήρωση που έγινε πριν λίγη ώρα.

Τι κερδίζουν οι τυχεροί

Ένα ζευγάρι και μία τετραμελής οικογένεια θα απολαύσουν εντελώς δωρεάν τις Πασχαλινές τους διακοπές, στα πολυτελή ξενοδοχεία του ομίλου ξενοδοχείων Aquila Hotels & Resorts, στην Κρήτη.

Δύο δώρα, δύο πακέτα διαμονής, δύο μεγάλοι τυχεροί!

Το πρώτο δώρο είναι μια 4ήμερη διαμονή (3 διανυκτερεύσεις), για δύο ενήλικες και δύο παιδιά, ηλικίας μέχρι 10 ετών, σε δίχωρο οικογενειακό δωμάτιο στο Rithymna Aquila Hotel.

Άφιξη: Μεγάλη Παρασκευή, 6/4, στις 14:00

Αναχώρηση Δευτερά του Πάσχα, 9/4, στις 12:00

Το δώρο περιλαμβάνει και ημιδιατροφή.

Το δεύτερο δώρο είναι μια 4ήμερη διαμονή (3 διανυκτερεύσεις) στο ξενοδοχείο Aquila ELounda Village, για ένα ζευγάρι – δύο ενήλικες χωρίς παιδιά. Σε ξενοδοχείο κατηγορίας couples and adults only.

Άφιξη: Μεγάλη Παρασκευή, 6/4, στις 14:00

Αναχώρηση Δευτέρα του Πάσχα, 9/4, στις 12:00

Το δώρο περιλαμβάνει και ημιδιατροφή.

Τα ονόματα των τυχερών ανακοινώθηκαν επίσης μέσα από το μονόλεπτο Δελτίο ειδήσεων του neakriti.gr, το οποίο προβάλλεται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας εμβόλιμα στο πρόγραμμα μέσα από τη συχνότητα της ΚΡΗΤΗ TV.

Οι τυχεροί νικητές θα ειδοποιηθούν από εμάς για την κλήρωση τους, ενώ για τη διαδικασία της διαμονή τους θα επικοινωνήσει η ρεσεψιόν του ξενοδοχείου όπου κληρώθηκαν. Σημειώνεται ωστόσο ότι στο δώρο δεν περιλαμβάνονται τα μεταφορικά από και προς το ξενοδοχείο.

Οι μεγάλες νικήτριες!

Νικήτριες του διαγωνισμού είναι η Ρένα Γκεόρ, η οποία κερδίζει το πρώτο δώρο και η Μαρία Τσιράογλου, η οποία κερδίζει το δεύτερο δώρο. Ευχόμαστε και στις δύο καλή διαμονή!

Σας ευχαριστούμε όλους και όλες για τη συμμετοχή.

Όλα τα νέα και οι ειδήσεις της Κρήτης είναι ένα κλικ μακριά.

Neakriti.gr - Η ενημέρωση στα χέρια σου!

Δείτε τα προφίλ των νικητριών καθώς και το video της κλήρωσης:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News