Σκυταλοδρομία αγάπης με «πατίνια» στην Κρήτη

Κρήτη
Σκυταλοδρομία αγάπης με «πατίνια» στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στόχος είναι να ενισχύσει το «Όραμα Ελπίδα» και τη Δωρεά μυελού των οστών

Στις 3εις Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η σκυταλοδρομία αγάπης με πατίνια όπως ο προπονητής του τμήματος τροχοπεδιλισμού από τον όμιλο κλασσικού αθλητισμού Πρέβελη με έδρα το Ρέθυμνο Μανόλης Σφακιανάκης, είπε στο Ράδιο 98,4.

Στην 1η σκυταλοδρομία ενός αθλήματος που έχει ενταχθεί στα Ολυμπιακά, θα συμμετέχουν για λόγους ασφαλείας μόνο έμπειροι αθλητές , αν και η γνωριμία με τα πατίνια θα γίνεται κατά τις ημέρες διεξαγωγής της, σε κεντρικά σημεία των Χανίων, του Ρεθύμνου, Ηρακλείου και Αγίου Νικολάου.

Στο πλαίσιο μάλιστα ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού, καθώς και της προβολής ολόκληρης της Κρήτης, ο όμιλος κλασικού αθλητισμού ΠΡΕΒΕΛΗ με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης έχουν επιλέξει η σκυταλοδρομία να διεξαχθεί από την παλιά ΕΟ.

Ο Όμιλος Κλασικού Αθλητισμού Πρέβελη, είναι ένα αναγνωρισμένο σωματείο από τον ΣΕΓΑΣ και την ΕΟΧΑ, με έδρα το Ρέθυμνο. Εδώ και εφτά χρόνια περίπου δραστηριοποιείται κυρίως γύρω από το άθλημα του τροχοπεδιλισμού, λαμβάνοντας μάλιστα από τον Σεπτέμβριο του 2017 την επίσημη εκπροσώπηση της χώρας από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Τροχαθλημάτων (World Skate).

Για εκείνους που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για το άθλημα όπως αναφέρει ο προπονητής μπορούν να απευθύνονται στα: www.okapreveli.com / [email protected] /fb /youtube /okapreveli.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News