«Βολτάρετε» στην Κρήτη και… δοκιμάστε διαδρομές και καλό φαγητό, με ένα κλικ!

Κρήτη
«Βολτάρετε» στην Κρήτη και… δοκιμάστε διαδρομές και καλό φαγητό, με ένα κλικ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κωστής, είναι ένας ξένος, ένας… ξενομπάτης, όπως λέμε κι εδώ στην Κρήτη, που αγάπησε το νησί και αποφάσισε να το «μεταφέρει» στην υπόλοιπη Ελλάδα και… όχι μόνο και τώρα παρουσιάζει το νέο του «δημιούργημα», το blog ntelogo.com, στην Ανδριανή Αγγελιδάκη και στην εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV, «Ανδριανή»!

Γι’ αυτό, μπείτε… ντελόγο στο ntelogo.com, το blog που θα σας «ταξιδέψει» σε ολόκληρη την Κρήτη, από την οθόνη του υπολογιστή, του tablet ή του κινητού σας. Γιατί, όπως λέμε κι εδώ, σαν το ντελόγο δεν έχει!

Τι είναι το Ntelogo;

Η πρώτη επαφή του Κωστή με την Κρήτη έγινε το 2010, όταν ήρθε για δουλειά και τότε ήρθε και ο… έρωτας, ο έρωτας με την Κρήτη τους ανθρώπους της, τα τοπία της.

Και αυτό γιατί, όπως ο ίδιος είπε στην Ανδριανή, «Η Κρήτη έχει μία ατμόσφαιρα, μία ενέργεια που στη μεταδίδει, όμως πρέπει κι εσύ να είσαι λίγο δεκτικός για να τη δεις. Αυτή ενέργεια σε “τραβάει” να μείνεις, να γίνεις “ένα” με τον τόπο».

Εκτός από τη δουλειά ο… ξενομπάτης Κωστής έκανε και αυθόρμητες κυριακάτικες βόλτες, βόλτες μαζί με την όμορφη παρέα του: την Ελένη, τον Άρη και το Νίκο και τις οποίες μπορούμε, πλέον, να δούμε στο blog τους!

Το ωραίο με το Ntelogo είναι ότι δεν αποτελεί ακόμη ένα ταξιδιωτικό blog, αλλά ότι η κάθε εκδρομή έχει μεν το βασικό της προορισμό, όμως οι προτάσεις των παιδιών περιλαμβάνουν διαδρομές, μονοπάτια και κοντινούς προορισμούς, ακόμη και στάσεις για ωραίο φαγάκι.

Τι προτείνει ο… ερωτευμένος με την Κρήτη Κωστής;

Ο Κωστής ,εκτός από την Κρήτη, αγαπάει πολύ και τον τόπο στον οποίο διαμένει, το Ηράκλειο, έτσι, εάν έπρεπε να ξεναγήσει κάποιον ξένο στο Ηράκλειο, θα τον πήγαινε σίγουρα στα τείχη. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην Ανδριανή, «Τα τείχη του Ηρακλείου δεν υπάρχουν αλλού, όμως δεν εκτιμώνται τόσο όσο θα έπρεπε, αν αξιοποιούνταν, θα μπορούσαν να γίνουν τέλεια για βόλτες με φόντο τη θάλασσα και ολόκληρη την πόλη». Ενώ, φυσικά, δε θα παρέλειπε να τον πάει στο Λάκκο και στο Αρχαιολογικό Μουσείο.

Δείτε κι άλλες προτάσεις, αλλά και ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News