Στα θρανία «γαλάζια» στελέχη

Κρήτη
Στα θρανία «γαλάζια» στελέχη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκινά σήμερα Σάββατο 31 Μαρτίου ο νέος κύκλος σεμιναρίων της Πολιτικής Ακαδημίας Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, η οποία στοχεύει στην επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού της.

Ο θεσμός της Πολιτικής Ακαδημίας, ο οποίος ξεκίνησε το 2016 υπό την αιγίδα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει ήδη ολοκληρώσει επιτυχώς 12 κύκλους, στους οποίους έχουν συμμετάσχει πάνω από 750 στελέχη του κόμματος.

Ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρης Αυγενάκης δήλωσε ενόψει της σημερινής ημερίδας:

«Η επιμόρφωση των στελεχών μας αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για εμάς. Η Νέα Δημοκρατία, ως ένα σύγχρονο φιλελεύθερο κόμμα, αντιλαμβανόμενη την πολυπλοκότητα και τις απαιτήσεις της εποχής, λειτουργεί την Πολιτική Ακαδημία Στελεχών. Στόχος είναι η επιμόρφωση του πολιτικού και στελεχιακού δυναμικού της, ούτως ώστε αυτό να αποκτήσει υψηλό βαθμό εξειδίκευσης στα κυρίαρχα ζητήματα της πολιτικής ατζέντας, αλλά και ως εργαλείο που θα ενισχύσει ποιοτικά το δημόσιο λόγο των στελεχών του κόμματος και θα βοηθήσει στην εμβάθυνση της σκέψης τους».

Από την πλευρά του, ο γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Ταραντίλης, σημείωσε ότι «η Πολιτική Ακαδημία της Νέας Δημοκρατίας λειτουργεί γιατί πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι είναι ο σημαντικότερος πόρος της χώρας στην προσπάθειά της για επιστροφή σε βιώσιμη πορεία ανάπτυξης και προόδου. Ως εκ τούτου, η Πολιτική Ακαδημία σκοπεύει να παρέχει στα στελέχη τις κατάλληλες γνώσεις και δεξιότητες, ώστε να εκτελούν αποτελεσματικά το απαιτούμενο έργο που κάθε φορά τους ανατίθεται».

Μέσα από την Πολιτική Ακαδημία Στελεχών η Νέα Δημοκρατία διαμορφώνει πολιτικά στελέχη, τα οποία θα είναι σε θέση να υποστηρίξουν πειστικά και αποτελεσματικά τον πολιτικό και προγραμματικό λόγο του κόμματος, έχοντας εμβαθύνει σε ζητήματα που έχουν να κάνουν τόσο με τη χάραξη της πολιτικής, όσο και με ζητήματα πολιτικής στρατηγικής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News