Μηχανή «καρφώθηκε» κάτω από αγροτικό – Συγκλονιστικές εικόνες

Κρήτη
Μηχανή «καρφώθηκε» κάτω από αγροτικό – Συγκλονιστικές εικόνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονιστικές εικόνες από το τροχαίο ατύχημα που συνέβη λίγο πριν τις 8 το απόγευμα της Παρασκευής κατέγραψε η κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV.

Η πλαγιομετωπική σύγκρουση μεταξύ μίας μηχανής κι ενός αγροτικού αυτοκινήτου είχε τέτοια σφοδρότητα που η μηχανή βρέθηκε κάτω από το αγροτικό.

Ο 18χρονος οδηγός της μηχανής εκσφενδονίστηκε κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης. Έτσι δεν βρέθηκε κι εκείνος κάτω από το αυτοκίνητο.

Ο νεαρός με καταγωγή από το χωριό Σίβα κατευθύνονταν από το Βενεράτο προς την εθνική οδό Ηρακλείου – Μοιρών. Το αγροτικό αυτοκίνητο έβγαινε από σπίτι στον επαρχιακό δρόμο του Βενεράτου προς την εθνική.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα διασώστες του ΕΚΑΒ αλλά και η Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΚΡΗΤΗ TV, ο νεαρός φέρει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι καθώς και κάταγμα στο ισχίο. Ωστόσο, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Το αρμόδιο τμήμα της Τροχαίας βρίσκεται στο σημείο του ατυχήματος προκειμένου να διερευνήσει τα αίτια που προκάλεσαν το τροχαίο. Ωστόσο το ευχάριστο νέο είναι ότι ο 18χρονος φέρεται να στάθηκε διπλά τυχερός μέσα στην ατυχία του αφού η ζωή του βρίσκεται εκτός κινδύνου.

(Μπορείτε να παρακολουθήσετε το video στο youtube πατώντας τα λευκά γράμματα κάτω δεξιά.)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News