Στήριξη στο Σύλλογο φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Κρήτη
Στήριξη στο Σύλλογο φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη επισκέφθηκε ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου φίλων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας για να συζητήσουν θέματα που προγραμματίζουν αλλά και για να τον ευχαριστήσουν για την καλή συνεργασία και την στήριξη του στο έργο τους.

Το Σύλλογο εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Ανδρέας Μαμαντόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Χαράλαμπος Κανάκης, ο Υπεύθυνος διαδικτυακής επικοινωνίας Μανόλης Κουφάκης και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Πόπη Δασκαλάκη. Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Γουλιδάκης.

«Έγινε μια πολύ ευχάριστη και εγκάρδια συνάντηση με τον Περιφερειάρχη» δήλωσε ο κ. Μαμαντόπουλος, λέγοντας παράλληλα πως είχε προηγηθεί συγχαρητήρια επιστολή από τον κ. Αρναουτάκη, η οποία υποστήριξε παρά πολύ το έργο του Συλλόγου και μάλιστα κινητοποίησε την τοπική κοινωνία να υποστηρίξει το έργο του Συλλόγου. Ο Πρόεδρος πρόσθεσε ότι «σήμερα συζητήσαμε και διάφορα άλλα θέματα που έχει στον προγραμματισμό του ο Σύλλογος κι ο κ Αρναουτάκης εξέφρασε την πεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλά καθώς και την στήριξή του».

Στο πλαίσιο της συνάντησης οι παριστάμενοι ζήτησαν και ενημερώθηκαν από τον Περιφερειάρχη για την πορεία των έργων και δράσεων που εξελίσσονται με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης στην περιοχή. Ο κ. Αρναουτάκης απαριθμώντας παρεμβάσεις, έργα και πρωτοβουλίες επεσήμανε πως ο προγραμματισμός που έχει εξαγγείλει ο ίδιος για την περιοχή τηρείται στο ακέραιο και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News