Τέλος στην αγωνία για τον έφηβο που αναζητείτο

Κρήτη
Τέλος στην αγωνία για τον έφηβο που αναζητείτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέλος στην αγωνία για τον έφηβο που αναζητείτο σε ολόκληρο το νησί δόθηκε χτες στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Ο έφηβος, ο οποίος δεν έχει «κλείσει» ακόμη τα 18 του χρόνια, διέμενε σε Κέντρο Φιλοξενίας που εδρεύει στο Ρέθυμνο, από όπου και είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του και αναζητείτο από την Αστυνομία, από τις αρχές Μαρτίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο έφηβος αλλοδαπός υπήκοος Αφγανιστάν είχε φύγει οικειοθελώς από το Κέντρο Φιλοξενίας στο Ρέθυμνο, στις αρχές του τρέχοντος μήνα, χωρίς όμως να αναφέρει που σκοπεύει να πάει, με αποτέλεσμα, εφόσον είναι ανήλικος, να δηλωθεί εξαφάνιση στην Αστυνομία.

Και μπορεί οι αστυνομικές Αρχές του νησιού να είχαν κινήσει γη και ουρανό για να τον βρουν, όμως τελικά, ο ίδιος «έπεσε» πάνω σε αυτούς, στην προσπάθειά του να ταξιδέψει στην Ελβετία, με πλαστά έγγραφα.

Συγκεκριμένα, χτες το μεσημέρι, ο έφηβος Αφγανός συνελήφθη στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, καθώς, σε γενόμενο έλεγχο, ο 18χρονος επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Ιταλίας.

Το παραπάνω είχε ως αποτέλεσμα τα έγγραφα να κατασχεθούν και ο νεαρός συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, να οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News