Κρήτη

«Πάτα Φρένο» -Συγκλονιστικό video μαθητών για τα τροχαία

Το Γυμνάσιο Βενεράτου στη μάχη κατά των τροχαίων

«Αποφασίσαμε να στείλουμε το μήνυμα της ζωής. Να πούμε ότι πρέπει να σταματήσει το παιγνίδι του θανάτου στους δρόμους για όλους μας κι αυτό κάναμε» λένε οι μαθητές στο Ράδιο 98,4.

«Είχαμε δίπλα μας τους καθηγητές μας, τη στήριξη των οικογενειών μας, των φίλων μας» υποστηρίζουν οι μαθητές Κατερίνα Τιτομιχελάκη, Ελένη Χριστοφάκη και Μανόλης Βελεντάκης.

Με αφορμή τα τροχαία ως αποτέλεσμα της υπερβολικής ταχύτητας, μαθητές της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου Βενεράτου δημιούργησαν ένα σποτ με τίτλο «Πάτα φρένο», ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης για την ασφαλή και ευσυνείδητη οδηγική συμπεριφορά.

Μάλιστα τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 το Γυμνάσιο συμμετείχε με αυτό το σποτ στο 4ο Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών 2018 με τίτλο: «Camera On» που διοργανώθηκε από το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ/σης Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Ηρακλείου, αποσπώντας έπαινο.

Υπεύθυνες καθηγήτριες για την πρωτοβουλία των μαθητών ήταν οι καθηγήτριες: Ελένη Πατεράκη και Άννα Μαυρομάτη.

«Η ιδέα, η ευαισθητοποίηση, το μήνυμα ζωής, το μπράβο σε αυτά τα παιδιά που μετείχαν στην προσπάθεια» μεταξύ των όσων ανέφεραν επίσης στο σταθμό η καθηγήτρια Ελένη Πατεράκη και ο Δ/ντής του Γυμνασίου Στέλιος Δελλατόλας.

Σχόλια