Επί ποδός η Πυροσβεστική στο Ενετικό Λιμάνι

Κρήτη
Επί ποδός η Πυροσβεστική στο Ενετικό Λιμάνι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άμεση επέμβαση, πλήρης συντονισμός και επιτυχής κατάσβεση της πυρκαγιάς σε ένα μικρό σκάφος αναψυχής, είναι τα αποτελέσματα από την άσκηση στο Λιμάνι του Ηρακλείου.

Η άσκηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς, ξεκίνησε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί, όταν ένα μικρό σκάφος αναψυχής, το οποίο βρισκόταν στο Ενετικό Λιμάνι του Ηρακλείου, πήρε φωτιά, στο οποίο μάλιστα - σύμφωνα με το σενάριο της άσκησης - υπήρχε ένας επιβαίνοντας.

Η άσκηση πραγματοποιείται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και εκτός από δυνάμεις της Πυροσβεστικής και συγκεκριμένα του 3ου Πυροσβεστικού Σταθμού Λιμένος Ηρακλείου, του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Ηρακλείου και του ΠΕ.ΚΕ. Κρήτης, στην άσκηση συμμετέχουν το ΕΚΑΒ, αλλά και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται ότι για τις ανάγκες της άσκησης από τις 9:30 μέχρι και τις 11:00 το πρωί η κυκλοφορία στην παραλιακή λεωφόρο Ηρακλείου και ειδικότερα από τον κόμβο του ΟΛΗ μέχρι την πλατεία 18 Άγγλων, διεκόπη.

Δείτε τα εντυπωσιακά βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=KeoZq5XIm_Y?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=0&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News