Κρήτη

Ποιοι ανέλαβαν την ευθύνη για τη βόμβα στο φυλάκιο της Ευελπίδων;  

Περαιτέρω έρευνα για το περιστατικό της έκρηξης βόμβας σε φυλάκιο της Ευελπίδων διενεργεί η Αστυνομία, με αντιεξουσιαστική οργάνωση να αναλαμβάνει την ευθύνη.

Η αντιεξουσιαστική οργάνωση «Κύκλος Ασύμμετρου Μητροπολιτικού Πολέμου Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία - Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο, με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ανέλαβε την ευθύνη για έκρηξη που, όπως αναφέρει, σημειώθηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, σε ένα φυλάκιο πίσω από τα Δικαστήρια της Ευελπίδων.

Η οργάνωση σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι «ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν χαμηλής έντασης, με σχεδόν μισό κιλό μαύρο μπαρούτι».

Στο σημείο βρίσκονται από νωρίς το πρωί στελέχη της Αντιτρομοκρατικής και του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, αναζητώντας υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού.

Παράλληλα, αστυνομικές πηγές τόνισαν, πριν από λίγο, στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι δεν υπήρξε καμία αναφορά στην αστυνομία για έκρηξη μηχανισμού τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Ευελπίδων και πως διενεργείται έρευνα για το περιστατικό.

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια