Πως διεξάγεται σήμερα η κίνηση στο ΒΟΑΚ

Κρήτη
Πως διεξάγεται σήμερα η κίνηση στο ΒΟΑΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη Μ.Τετάρτη παραδίδεται το μεγαλύτερο τμήμα του. Τον Οκτώβρη τα δύο τμήματα που απομένουν καθώς εκκρεμούν τα θέματα με τη σπηλαιολογική και την κοιλαδογέφυρα

Διακοπή της κυκλοφορίας  σήμερα, 8 το πρωί με 6 το απόγευμα, από τον κόμβο Καστελίου και τον κόμβο Μοχού για την ολοκλήρωση των έργων που εκτελούνται στο τμήμα από Γούρνες – Χερσόνησο και την παράδοση του μεγαλύτερου τμήματος του έργου εντός της Μ. Εβδομάδας σε χρήση.  

Σήμερα στον κυκλικό κόμβο Μοχού, τα αυτοκίνητα θα εκτρέπονται από Άγ. Νικόλαο προς Ηράκλειο στην Παλιά ΕΟ Μαλίων-Ηρακλείου και από εκεί μέσω του κόμβου Γουρνών θα επανέρχονται στο ΒΟΑΚ και θα συνεχίζουν προς Ηράκλειο.

Η κίνηση των οχημάτων από Ηράκλειο και από Καστέλι προς Άγ. Νικόλαο θα γίνεται μέσω της Παλιάς ΕΟ Ηρακλείου-Μαλίων μέχρι τη Σταλίδα και από εκεί τα αυτοκίνητα θα κατευθύνονται στον κυκλικό κόμβο Μοχού, όπου θα συνεχίζουν κανονικά προς Άγ. Νικόλαο. 

Τα παραπάνω ανέφερε  στο Ράδιο 98,4 ο Δ/ντής Συγκοινωνιακών έργων του ΟΑΚ Γιώργος Αγαπάκης, δίνοντας πληροφορίες παράλληλα για το έργο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News