Οι ώρες έχουν περάσει, το απίστευτο μποτιλιάρισμα συνεχίζεται

Κρήτη
Οι ώρες έχουν περάσει, το απίστευτο μποτιλιάρισμα συνεχίζεται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί οι ώρες να έχουν περάσει, ο ήλιος να έχει «πέσει» και η μέρα να δίνει τη σειρά της στη νύχτα, όμως η ταλαιπωρία των οδηγών στην εθνική οδό Ηρακλείου – Αγίου Νικολάου δεν έχει τελειώσει.

Στις 8 το βράδυ της Τρίτης, η ουρά εξακολουθεί να είναι μεγάλη και τα αυτοκίνητα να παραμένουν «κολλημένα» στην κίνηση, με την απελπισία να είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των οδηγών.

Από τις δύο το μεσημέρι και μετά, αυτές οι εικόνες επικρατούν κατά κύριο λόγο στο ρεύμα από Άγιο Νικόλαο προς Ηράκλειο, κάτι που είχε γίνει και γνωστό μέσω ανακοινώσεων.

Αυτό φαίνεται και στις φωτογραφίες, με τα οχήματα να κινούνται σημειωτόν.

Το απίστευτο αυτό μποτιλιάρισμα που ταλαιπωρεί από νωρίς το πρωί της Τρίτης τους Κρητικούς έχει προκληθεί λόγω εκτέλεσης έργων εξαιτίας των οποίων έχει γίνει εκτροπή της κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που είχαν δοθεί στη δημοσιότητα:

Σήμερα Τρίτη 27/3/2018, από τις 8 π.μ. έως τις 2 π.μ. διακοπή κυκλοφορίας στον κόμβο Γουρνών, στο ρεύμα από Ηράκλειο προς Άγ. Νικόλαο. Μάλιστα έγινε εκτροπή της κυκλοφορίας από τον κόμβο Καρτερού προς την ΠΕΟ και από εκεί μέσω Κοκκίνη Χάνι οδεύουν προς Άγ. Νικόλαο.

Την Τρίτη 27/3/2018, από τις 2 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. διακοπή κυκλοφορίας στον κόμβο Γουρνών, του ρεύματος από Άγ. Νικόλαο προς Ηράκλειο. Έγινε εκτροπή των οχημάτων μέσω της ΠΕΟ προς Ηράκλειο από τον κόμβο Καρτερού.

Την Τετάρτη 28/3/2018, από τις 8 π.μ. έως τις 6 μ.μ. θα γίνει ολική διακοπή κυκλοφορίας στον κόμβο Καστελίου επί της αρτηρίας. Η διακοπή θα γίνει στον κυκλικό κόμβο Μοχού, όπου τα οχήματα θα εκτρέπονται από Άγ. Νικόλαο προς Ηράκλειο στην ΠΕΟ Μαλίων-Ηρακλείου και από εκεί μέσω του κόμβου Γουρνών θα επανέρχονται στο ΒΟΑΚ και θα συνεχίζουν προς Ηράκλειο.

Η κίνηση των οχημάτων από Ηράκλειο και από Καστέλι προς Άγ. Νικόλαο θα γίνεται μέσω της ΠΕΟ Ηρακλείου-Μαλίων μέχρι τη Σταλίδα και από εκεί τα οχήματα θα κατευθύνονται στον κυκλικό κόμβο Μοχού, όπου θα συνεχίζουν κανονικά προς Άγ. Νικόλαο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News