Κρήτη

Εκδηλώσεις

Πώς θα αξιοποιήσετε το internet στην τουριστική σας επιχείρηση;

Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018, 6:00 μμ, Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου (αίθουσα Μικρού Θεάτρου)

Η Κρήτη αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο, τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα.

Γι’ αυτό και το νησί βασίζεται οικονομικά σε μεγάλο βαθμό στον τουρισμό.

Μ’ αυτό το δεδομένο, ο Δήμος Ηρακλείου σε συνεργασία με τη Google πραγματοποιούν δωρεάν σεμινάριο για επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού, αλλά και για όσους επιθυμούν να αξιοποιήσουν το διαδίκτυο για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους, ενισχύοντας τη διαδικτυακή τους παρουσία όλο το χρόνο.

Πρόκειται για το σεμινάριο Ψηφιακών Δεξιοτήτων Grow Greek Tourism Online της Google.

Την Τετάρτη 28 Μαρτίου στις 6 - 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο στην αίθουσα του Μικρού Θεάτρου του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου (2ος όροφος), με θέμα: «Ψηφιακές Δεξιότητες για τουριστικές επιχειρήσεις», το οποίο συνδιοργανώνεται από τον Δήμο και την πρωτοβουλία “Grow Greek Tourism Online” της Google.

Μέσα από το σεμινάριο, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για επιτυχημένα παραδείγματα ψηφιακού μάρκετινγκ, καθώς και για τη χρήση βασικών διαδικτυακών εργαλείων για την προώθηση της επιχείρησής τους όλο το χρόνο, όπως η διαμόρφωση μίας ιστοσελίδας φιλικής προς όλες τις συσκευές, η παρουσία τους σε ψηφιακούς τοπικούς καταλόγους, η χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κλπ.

Η πρωτοβουλία “Grow Greek Tourism Online” της Google πραγματοποιεί τόσο κατ' ιδίαν συναντήσεις, όσο και ομαδικά σεμινάρια σε ψηφιακές δεξιότητες σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, με στόχο την ενίσχυση της ψηφιακής παρουσίας των επιχειρήσεων του νησιού όλο το χρόνο. Η πρωτοβουλία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και εντάσσεται στις δράσεις της Εθνικής Συμμαχίας για την Ενίσχυση των Ψηφιακών Δεξιοτήτων και της Εργασίας στην Ελλάδα.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε πώς μπορείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο και τα δωρεάν εργαλεία που είναι διαθέσιμα, δηλώστε συμμετοχή στο g.co/greektourism/crete, καθώς λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το g.co/greektourism ή στείλτε μας e-mail στο crete@ggto.gr.

Εγγραφείτε στο g.co/greektourism/crete

Σχόλια