Θετική εξέλιξη για τον πατέρα που τραυματίστηκε με το γιο του

Κρήτη
Θετική εξέλιξη για τον πατέρα που τραυματίστηκε με το γιο του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θετική έκβαση φαίνεται πως έχει σταδιακά η περιπέτεια υγείας του 42χρονου πατέρα ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο μαζί με τον 8χρονο γιο τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας βγήκε την Πέμπτη από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλευόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα από την Παρασκευή 2 Μαρτίου όταν και σημειώθηκε το ατύχημα.

Όπως αναφέρει στο neakriti.gr ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Φανουργιάκης «ο πατέρας την Πέμπτη μεταφέρθηκε από τη ΜΕΘ στη Νευροχειρουργική Κλινική, αφού οι γιατροί έκριναν πως η κατάσταση της υγείας του το επέτρεπε».

Υπενθυμίζεται πως ο 8χρονος γιος του ο οποίος δεν είχε εξ αρχής τόσο σοβαρά τραύματα, αρχικά νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ Παίδων, στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Παιδοχειρουργική Κλινική, ενώ ήδη από την Πέμπτη 14 Μαρτίου το παιδί βρίσκεται στη θαλπωρή του σπιτιού του.  

Σοβαρό τροχαίο παραμονή του Ευαγγελισμού της Παναγίας

Όμως τα τροχαία δε σταματούν εδώ και μάλιστα τα σοβαρά ατυχήματα.

Ένα τέτοιο σημειώθηκε στα Χανιά όταν δύο νεαροί άντρες που επέβαιναν σε μηχανή, λίγο έλειψε να χάσουν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση, ο ένας τραυματίας εξακολουθεί και σήμερα να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων. Όπως αναφέρει η κ. Μπαρδάτσου, Διευθύντρια Ιατρικών Υπηρεσιών του νοσοκομείου, η κατάστασή του είναι ελαφρώς βελτιωμένη ωστόσο είναι διασωληνωμένος στην εντατική.

Αναφορικά με τον δεύτερο τραυματία, υπενθυμίζεται ότι υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται ακόμα σε σοβαρή κατάσταση στη Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News