Στα Χανιά η κηδεία του Νίκου Γρυλλάκη - Το τελευταίο τηλεφώνημα

Κρήτη
Στα Χανιά η κηδεία του Νίκου Γρυλλάκη - Το τελευταίο τηλεφώνημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του χαμού του γνωστού δημοσιογράφου Νίκου Γρυλλάκη ο οποίος είχε καταγωγή από την Κρήτη και εργαζόταν στην ΕΡΤ.

Ο δημοσιογράφος "έφυγε" σε ηλικία 55 ετών και οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι η κηδεία του θα γίνει στα Χανιά.

Το τελευταίο τηλεφώνημα του Νίκου Γρυλλάκη 

Όπως ανέφερε η Βάλια Πετούρη στην εκπομπή «Επτά» που παρουσιάζει, ο δημοσιογράφος πήρε τηλέφωνο το Σαββατοκύριακο στο κανάλι και είπε πως λόγω αδιαθεσίας δεν θα πάει στη δουλειά του.

Όπως ανέφερε συγκινημένη «Καλό ταξίδι Νίκο. Δεν ξέρω τι άλλο να πω τα λόγια είναι λίγα αυτή τη στιγμή. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Ο Νίκος Γρυλλάκης δούλευε αυτό το Σαββατοκύριακο, ήταν στον οδηγό της προηγούμενης εκπομπής. Πήρε τηλέφωνο, πάντα επαγγελματίας μέχρι το τελευταίο λεπτό, και είπε ότι δεν θα μπορέσει να έρθει γιατί αισθάνεται μια ανησυχία και θα μεταβεί στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο όμως κατέληξε. Καλό ταξίδι..» .

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

«Ο Νίκος Γρυλλάκης γεννήθηκε στα Χανιά πριν από 55 χρόνια και από πολύ νέος υπηρέτησε τη δημοσιογραφία μέσα από τηλεόραση και εφημερίδες. Επί τρεις δεκαετίες κάλυψε για την ΕΡΤ το ρεπορτάζ για θέματα περιβάλλοντος, υποδομών και ενέργειας, διακρινόμενος για τον υψηλό επαγγελματισμό του.

Δημοσιογράφος που «κυνηγούσε» την είδηση την ώρα που αυτή ήταν σε εξέλιξη, παρουσίαζε καθημερινά το ρεπορτάζ με τρόπο άμεσο, έγκυρο, αναλυτικό, διεισδύοντας σε όλες τις διαστάσεις και προεκτάσεις των γεγονότων. Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, αναγνωρίζοντας τη μαχητικότητά του στη ζωή και τη δουλειά, τον είχαν εκλέξει επί σειρά ετών εκπρόσωπο τους στο μικτό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Κάθε μέρα, οι συνάδελφοί του τον υποδέχονταν στην αίθουσα σύνταξης της ΕΡΤ με ένα συγκεκριμένο αστείο: «Χωρίς θέμα του Γρυλλάκη, δεν υπάρχει δελτίο!». Και αυτό ήταν μια πραγματικότητα.

Από σήμερα αυτό θα το στερηθεί για πάντα η οικογένεια της ΕΡΤ, μαζί με το χαμόγελο, την ευγένεια και την καλοσύνη του.

Η σκέψη όλων – εργαζομένων και διοίκησης – είναι μαζί με την οικογένεια και τους οικείους του.

Καλό ταξίδι Νίκο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News