Με θέμα τους προορισμούς οι απόψεις που ακούστηκαν στο 1ο TedX του Πανεπιστημίου Κρήτης

Κρήτη
Με θέμα τους προορισμούς οι απόψεις που ακούστηκαν στο 1ο TedX του Πανεπιστημίου Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαφορετικές πτυχές της καθημερινής μας ζωής «ξεδιπλώθηκαν» μέσα από το πρώτο TedX του Πανεπιστημίου Κρήτης το οποίο είχε ως θέμα τους προορισμούς.

Πρόκειται για ένα συνέδριο που διοργανώνεται αποκλειστικά από φοιτητές και απευθύνεται τόσο στη φοιτητική κοινότητα όσο και στο ευρύτερο κοινό, με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, ενώ μέσα από ενδιαφέρουσες ομιλίες δίνεται το έναυσμα για συζήτηση σχετικά με ιδέες που αξίζουν να διαδοθούν.

Ο Θοδωρής Κυριακάκης αναφέρθηκε στη σημαντική αυτή εκδήλωση η οποία στέφθηκε με επιτυχία, ενώ παράλληλα μεταδόθηκε και μέσω live streaming.

Στις τεχνολογίες γύρω από τον πρωτογενή τομέα και τα ανταγωνιστικά εξαγώγιμα προϊόντα αναφέρθηκε ο Γιώργος Κατσουράνης, Δ/νων Σύμβουλος του Κέντρου Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας «Εξέλιξη», θυγατρική του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς.

Μέσα από μια διαφορετική ματιά, αξιόλογοι ομιλητές κατέθεσαν τις απόψεις τους γύρω από τους προορισμούς και πως συμπορεύονται σε αυτή τη αέναη διαδρομή που εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες εμπειρίες.

Να μην φοβόμαστε να βάζουμε υψηλούς στόχους το μήνυμα που έστειλε η Διάννα Βουτυράκου η οποία σε ηλικία 11 ετών αποφάσισε ότι θέλει να ασχοληθεί με τη ρομποτική, ενώ ο Μιχάλης Προμπονάς αναφέρθηκε στο δίκτυο Natura 2000 και στον εναλλακτικό τουρισμό.

Στόχος των διοργανωτών είναι να φέρουν τα TEDx γεγονότα εντός του Πανεπιστημίου, δημιουργώντας παράδοση αντάξια του κύρους και της ποιότητας του Ιδρύματος.

Δείτε φωτογραφίες:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News