Έβγαλε μαχαίρι στη μέση του δρόμου σε... αστυνομικό

Κρήτη
Έβγαλε μαχαίρι στη μέση του δρόμου σε... αστυνομικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκηνές «βγαλμένες» από ταινία επικράτησαν, περίπου, στις 5:00 το απόγευμα επί της Λεωφόρου 62 Μαρτύρων, όταν ένας άνδρας έβγαλε… μαχαίρι, χωρίς όμως να γνωρίζει ότι «έπεσε» σε αστυνομικό!

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν δύο άνδρες, αλλοδαποί υπήκοοι, διαπληκτίστηκαν με αστυνομικό, με αποτέλεσμα, ο ένας εκ των δύο αλλοδαπών, να μη διστάσει να βγάλει μία φαλτσέτα, στη μέση ενός κεντρικότατου σημείου του Ηρακλείου.

Βέβαια, ο αλλοδαπός δεν ήξερε ότι «έπεσε» πάνω σε έναν Κρητικό εν ενεργεία αστυνομικό του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, ο οποίος, με απόλυτη ψυχραιμία και επαγγελματισμό, τον ακινητοποίησε, του πήρε το αιχμηρό αντικείμενο από τα χέρια και κάλεσε την αστυνομία.

Στο σημείο, μέσα σε δευτερόλεπτα, έφτασαν άνδρες της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι, μαζί με το συνάδελφό τους, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς.

Μάλιστα, ο… θερμόαιμος με το μαχαίρι, αποκαλύφθηκε ότι ήταν γνωστός στις Αρχές, αφού είχε συλληφθεί στο παρελθόν τόσο για τη συμμετοχή του σε παράνομο κύκλωμα διακίνησης μεταναστών, όσο και για την εμπλοκή του σε υπόθεση ξυλοδαρμού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News