Πήγε να πουλήσει χιλιάδες κροτίδες αλλά έπεσε σε... αστυνομικό

Κρήτη
Πήγε να πουλήσει χιλιάδες κροτίδες αλλά έπεσε σε... αστυνομικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αστυνομικός προσποιήθηκε τον πελάτη σε 26χρονο που κατείχε και εμπορευόταν κροτίδες μέσω διαδικτύου και έβγαλε λαβράκι με τη συνεργασία αστυνομικών αρχών Κρήτης και Αττικής.

Αναλυτικότερα υπήρχαν πληροφορίες για την παράνομη δράση του νεαρού άνδρα στην Αθήνα και αφού οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση , ο αστυνομικός, διαδικτυακά αλλά και τηλεφωνικά έκανε τον πελάτη ζητώντας να του αποσταλούν στην Κρήτη, κροτίδες,

Όπως και έγινε.. ο 26χρονος έπεσε στη φάκα των αστυνομικών και απέστειλε με μεταφορική εταιρεία στο Ρέθυμνο μια τεράστια ποσότητα κροτίδων έναντι μεγάλου χρηματικού ποσού που άγγιζε και ξεπερνούσε τα 5000 ευρώ.

Τη σκυτάλη πήραν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου οι οποίοι και παρέλαβαν τμηματικά χθες και σήμερα, τα συγκεκριμένα δέματα από την μεταφορική εταιρία, τα οποία όπως διαπιστώθηκε περιείχαν συνολικά 32.500 κροτίδες, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Κατόπιν, ενημέρωσαν αναλυτικά την τ Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, άνδρες της οποίας προχώρησαν στην σύλληψη του26χρονου στην Αθήνα.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος, 26χρονου ημεδαπού για παραβάσεις της Νομοθεσίας βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων, ενώ κατασχέθηκαν, 32.500 κροτίδες

Όπως άλλωστε αναφέρεται και στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών έλεγχων ενόψει των εορτών του Πάσχα, σε όλη την Περιφέρεια της Κρήτης, οι Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, διενεργούν συστηματικούς ελέγχους σε καταστήματα και άλλους χώρους για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και πώλησης βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News