Τροχαίο με ντελιβερά - Tι έσωσε τη ζωή του

Κρήτη
Τροχαίο με ντελιβερά - Tι έσωσε τη ζωή του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και τα τροχαία στην Κρήτη συνεχίζονται. Αυτήν την φορά το τροχαίο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Στόμιο Ιεράπετρας.

Γύρω στις 10.15, ένα αυτοκίνητο με οδηγό ηλικιωμένο, επιχείρησε να στρίψει αριστερά. Ακριβώς από πίσω κινούνταν δίκυκλη μηχανή με νεαρό διανομέα.

Αποτέλεσμα ήταν το αυτοκίνητο να συγκρουστεί με το δίκυκλο που είχε την ίδια κατεύθυνση και από τη μία στιγμή στην άλλη ο ντελιβεράς να βρεθεί στο οδόστρωμα, σφαδάζοντας στους πόνους.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά στα πόδια ο νεαρός ντελιβεράς. Κλήθηκε αμέσως το ΕΚΑΒ, που παρέλαβε το νεαρό με σοβαρά τραύματα στα πόδια ενώ σοκαρισμένος ο ηλικιωμένος στο αυτοκίνητό του , αδυνατούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί.

Ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ιεράπετρας για περαιτέρω νοσηλεία και να εκτιμηθεί περαιτέρω η κατάσταση της υγείας του.

Και σε αυτήν την περίπτωση πάντως το κράνος που φορούσε ο νεαρός ,αποδείχτηκε σωτήριο και μετά τη σύγκρουση, όπως αποδείχτηκε σε πρώτη φάση, δεν υπήρξαν χτυπήματα στο κεφάλι παρά μόνο στα κάτω άκρα.

Νωρίτερα πάντως το πρωί του Σαββάτου σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα και στην παραλιακή του Ηρακλείου με έναν ελαφρά τραυματία , ενώ πόνος και θλίψη στα Χανιά με τον αδόκητο χαμό του 36χρονου ποδηλάτη που έφυγε απο τη ζωή χθες, αφού παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ στον Ομαλό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News