Το τελευταίο «αντίο» στον Μανόλη τους - Ραγίζει καρδιές η τελευταία του ανάρτηση στο FB

Κρήτη
Το τελευταίο «αντίο» στον Μανόλη τους - Ραγίζει καρδιές η τελευταία του ανάρτηση στο FB

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανείπωτος πόνος για την γυναίκα του και τα δύο του ανήλικα παιδιά που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι θα μεγαλώσουν δίχως τον αγαπημένο τους πατέρα, που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Στο πένθος τα Χανιά που αδυνατούν να πιστέψουν ότι έφυγε τόσο άδικα ο 36χρονος Μανώλης Αγριμάκης πατέρας δύο παιδιών, για τον οποίο το νήμα της ζωής έμελλε να κοπεί σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στον επαρχιακό δρόμο Λάκκων – Ομαλού το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σήμερα , οικογένεια ,συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στο αγαπητό μέλος της τοπικής κοινωνίας στην εξόδιο ακολουθία  στον Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής.

Η μεγάλη του αγάπη ήταν το ποδήλατο και έπαιρνε μέρος και σε αγώνες σε όλη την Κρήτη, άθλημα που του χάρισε πολλές ωραίες στιγμές και σημαντικές διακρίσεις.

Ο Μανώλης Αγριμάκης, ήταν συνιδιοκτήτης της γνωστής καφετέριας στην καρδιά των Χανίων.

Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι αρχές Μαρτίου είχε αναρτήσει μια φωτογραφία στο προφίλ του στο Facebook και σχολίαζε: «εάν πιστεύεις ότι είναι ασφαλές να προσπερνάς έναν ποδηλάτη σε απόσταση μικρότερη του 1,5 μέτρου, τότε δοκίμασε να περπατήσεις μεταξύ της κίτρινης και της άσπρης γραμμής όταν διέρχεται τα τραίνο».

κεντρική φωτογραφία:kriti24

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News