Στο νοσοκομείο νεαρή οδηγός, μετά από πτώση του Ι.Χ. της σε γκρεμό

Κρήτη
Στο νοσοκομείο νεαρή οδηγός, μετά από πτώση του Ι.Χ. της σε γκρεμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραυματισμένη στο νοσοκομείο βρίσκεται μία νεαρή κοπέλα, έπειτα από την πτώση του αυτοκινήτου της σε γκρεμό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 4:00 το απόγευμα, στο δρόμο από την Ελούντα προς τον Άγιο Νικόλαο, όταν το αυτοκίνητο μιας νεαρής οδηγού έπεσε από γκρεμό πάρα πολλών μέτρων, με αποτέλεσμα η ίδια να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια του αυτοκινήτου της.

Στο σημείο του τροχαίου έσπευσαν 2 οχήμετα με 4 άνδρες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγίου Νικολάου, χωρίς όμως να συνδράμουν στον απεγκλωβισμό της 21χρονης γυναίκας από τα συντρίμμια, καθώς - σύμφωνα με τις πληροφορίες - η νεαρή οδηγός είχε βγει μόνη της από το όχημα.

Στο σημείο έσπευσε επίσης το ΕΚΑΒ, το οποίο και παρέλαβε τη νεαρή οδηγό, μεταφέροντάς την στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, με ελαφριά, ωστόσο, τραύματα.

Σύμφωνα με τη Διοικήτρια του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, κ. Μαρία Σπινθούρη, η νεαρή οδηγός είναι καλά στην υγεία της, παρά την πτώση της με το αυτοκίνητο από το γκρεμό, ύψους, περίπου 100 μέτρων.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για το τρίτο σοβαρό τροχαίο ατύχημα, μέσα σε μία ημέρα, καθώς σήμερα η Κρήτη θρήνησε ένα ακόμη θύμα στο βωμό της ασφάλτου, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα μία γυναίκα παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News