Κρήτη

Μία «γοργόνα» με ρίζες από την Κρήτη στην κορυφή του κόσμου!

Πρωταθλήτρια κόσμου στο άθλημα της τεχνικής κολύμβησης είναι η Κρητικής καταγωγής Ειρήνη Δεληγιάννη.

H Ειρήνη, με το λαμπερό χαμόγελο, στα 25 της χρόνια κατάφερε ήδη να κατακτήσει την πρώτη θέση στο «άγνωστο» άθλημα της τεχνικής κολύμβησης.

«Ο υγρός στίβος είναι το άθλημα που φέρνει τα περισσότερα μετάλλια στην Ελλάδα» αναφέρει η Ειρήνη στην εκπομπή Καλό Μεσημέρι. Παράλληλα εξήγησε στους παρουσιαστές της εκπομπής Ιωάννα Μαλέσκου και Στέλιο Ζερβό τι ακριβώς είναι η τεχνική κολύμβηση και τις κατηγορίες στις οποίες χωρίζεται.

Η καλλονή Ειρήνη Δεληγιάννη με ρίζες από τα Χανιά κολυμπάει από την τρυφερή ηλικία των πέντε ετών και ξεκίνησε τεχνική στα 13 της. Σε αυτά τα 20 χρόνια, που οι πισίνες έχουν γίνει ουσιαστικά το σπίτι της, μετράει στο ενεργητικό της 48 πανελλήνια ρεκόρ, ένα παγκόσμιο και δύο πανευρωπαϊκά ρεκόρ νεανίδων!

Στον Στέλιο και την Ιωάννα κάνει μια μικρή αναδρομή πολλά χρόνια πίσω όταν πήρε την απόφαση να ξεκινήσει την τεχνική κολύμβηση, την πρώτη της διάκριση αλλά και ποια ήταν η αγαπημένη της στιγμή σε αυτή τη μακρά πορεία, που έτυχε να συμβεί ανήμερα των γενεθλίων της!

Η Ειρήνη όμως αποκαλύπτει κι ακόμα ένα μυστικό στο Καλό Μεσημέρι. Ποιο είναι το κοινό της σημείο με την παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου;

Δείτε την συνέντευξη στο video:

Σχόλια