Διακόπτεται τμηματικά η κυκλοφορία στο ΒΟΑΚ, λόγω έργων

Κρήτη
Διακόπτεται τμηματικά η κυκλοφορία στο ΒΟΑΚ, λόγω έργων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διακόπτεται τμηματικά η κυκλοφορία στο ΒΟΑΚ στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, για την κατασκευή του έργου «Γούρνες- Χερσόνησος».

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης (Ο.Α.Κ. Α.Ε.), θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στους κόμβους Γουρνών και Καστελίου.

  1. Την Παρασκευή 23/3/2018 από 8.00 π.μ. έως 6.00 μ.μ. και Σάββατο 24/3/2018 από 8.00 π.μ. έως 5.00 μ.μ. θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας του ρεύματος από Αγ. Νικόλαο προς Ηράκλειο στον Κόμβο Καστελίου. Η εκτροπή των οχημάτων θα γίνεται μέσω του κυκλικού Κόμβου Μοχού στην Π.Ε.Ο. Μαλίων – Ηρακλείου και μέσω αυτής τα οχήματα θα οδεύουν προς Ηράκλειο. Η εξυπηρέτηση του ρεύματος από Ηράκλειο προς Αγ. Νικόλαο θα γίνεται κανονικά μέσω του Κόμβου Καστελίου και Β.Ο.Α.Κ., όπως γίνεται και σήμερα.

2α. Την Τρίτη 27/3/2018 από 8.00 π.μ. έως 2.00 π.μ. θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας στον Κόμβο Γουρνών στο ρεύμα από Ηράκλειο προς Αγ. Νικόλαο. Τα οχήματα θα εκτρέπονται από τον Κόμβο Καρτερού προς την Π.Ε.Ο και από εκεί μέσω Κοκκίνη Χάνι θα οδεύουν προς Αγ. Νικόλαο. Η κυκλοφορία από Αγ. Νικόλαο προς Ηράκλειο στο διάστημα αυτό θα γίνεται όπως σήμερα.

2β. Την Τρίτη 27/3/2018 από 2.00 μ.μ. έως 8.00 μ.μ. θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας στον Κόμβο Γουρνών, του ρεύματος από Αγ. Νικόλαο προς Ηράκλειο. Τα οχήματα θα εκτρέπονται μέσω της Π.Ε.Ο. προς Ηράκλειο από τον Κόμβο Καρτερού.

  1. Την Τετάρτη 28/3/2018 από 8.00 π.μ. έως 6.00 μ.μ. θα γίνει ολική διακοπή κυκλοφορίας στον Κόμβο Καστελίου επί της αρτηρίας. Η διακοπή θα γίνει στον κυκλικό Κόμβο Μοχού, όπου τα οχήματα θα εκτρέπονται από Αγ. Νικόλαο προς Ηράκλειο στην Π.Ε.Ο. Μαλίων- Ηρακλείου και από εκεί μέσω του Κόμβου Γουρνών θα επανέρχονται στον Β.Ο.Α.Κ. και θα συνεχίζουν προς Ηράκλειο.

Η κίνηση των οχημάτων από Ηράκλειο και από Καστέλι προς Αγ. Νικόλαο θα γίνεται μέσω της Π.Ε.Ο Ηρακλείου- Μαλίων μέχρι την Σταλίδα και από εκεί τα οχήματα θα κατευθύνονται στον κυκλικό Κόμβο Μοχού, όπου θα συνεχίζουν κανονικά προς Αγ. Νικόλαο.

Η κίνηση αυτή θα γίνεται με παρουσία Τροχαίας στον ισόπεδο Κόμβο της περιοχής Αγ. Ιωάννου, που τα μεν οχήματα με κατεύθυνση προς Αγ. Νικόλαο  θα οδηγούνται προς Χερσόνησο και τα δε οχήματα με κατεύθυνση προς Καστέλι θα οδεύουν στην Ε.Ο. Χερσονήσου – Καστελίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News