Με αμείωτο ρυθμό οι αιτήσεις για το Run Greece Ηράκλειο

Κρήτη
Με αμείωτο ρυθμό οι αιτήσεις για το Run Greece Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εγγραφές για το «Run Greece Ηράκλειο», τον θεσμό που έκανε μια μεγάλη οικογενειακή γιορτή τον αθλητισμό και την εθελοντική προσφορά. Στόχος των διοργανωτών οι εγγραφές να ξεπεράσουν τις 5.000.

Συνεχίζονται οι εγγραφές και καθημερινά αυξάνεται ο αριθμός των συμπολιτών αλλά και των σχολείων και σωματείων που κάνουν την εγγραφή τους, για τον αγώνα Run Greece Ηράκλειο, την οικογενειακή αθλητική γιορτή, το θεσμό που ενέπνευσε χιλιάδες ανθρώπους και τους έδωσε κίνητρα για άθληση, αλλά και προσφορά μέσω της εθελοντικής συμμετοχής τους στην οργάνωση των εκδηλώσεων.

Οι εκδηλώσεις του RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ συνδυάζουν τον αγωνιστικό  με το λαϊκό - μαζικό αθλητισμό και την ήπια άσκηση για τους δρομείς και περιπατητές, την προσφορά από εκατοντάδες εθελοντές, αλλά και την ενεργή παρουσία στους δρόμους του Ηρακλείου χιλιάδων θεατών για να χειροκροτήσουν και να υποστηρίξουν τους αθλούμενους.

Τον αγώνα RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ διοργανώνουν για έκτη συνεχή χρονιά, ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ., η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, ο Δήμος Ηρακλείου και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, με μεγάλο χορηγό τη WIND HELLAS.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τις Μινωικές Γραμμές, το Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης και την Ένωση Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου «Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ», για την πολύτιμη υποστήριξη τους!

Η καρδία του RUN GREECE θα κτυπά φέτος στο Παγκρήτιο στάδιο, όπου θα γίνει η εκκίνηση και ο τερματισμός.

Ο στόχος των διοργανωτών είναι να ξεπεραστούν οι 5.000 συμμετοχές (4.910 το 2017).

Αναλυτικά ο προγραμματισμός των συμμετοχών σε κάθε αγώνισμα προβλέπει:

10.00: Δρόμος 10 χλμ. Ανδρών–Γυναικών, 650 συμμετοχές (Από έτος γέννησης 2002 και μεγαλύτεροι / μεγαλύτερες).

11.45: Δρόμος Παιδιών 1.100μ. Αγοριών και Κοριτσιών, 950 συμμετοχές (Μαθητών/τριών  Δημοτικών Σχολείων Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄τάξη και με έτη γέν. 2006 – 07 - 08),.

12.00: Δρόμος 5 χλμ. Ανδρών–Γυναικών, 3.750 συμμετοχές (Από έτος γέννησης 2005 και μεγαλύτεροι / μεγαλύτερες).

Όσοι εγγραφούν μέχρι 17 Απριλίου, επάνω στον αριθμό συμμετοχής τους θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμό τους.

Λαμβάνοντας υπόψη την περσινή εμπειρία και το ρυθμό των φετινών εγγραφών, είναι έντονη η αίσθηση ότι το ανώτατο όριο συμμετοχής τόσο στους αγώνες 10χλμ και 5χλμ, αλλά και στον αγώνα Παιδιών θα καλυφθεί πολύ σύντομα.

Σημεία κατάθεσης των αιτήσεων συμμετοχής από Δευτέρα έως Παρασκευή:

- Περιφέρεια Κρήτης, Ισόγειο (από 08.00 μέχρι 15.00).

- Δήμος Ηρακλείου, Λότζια, 1ος όροφος - γραφείο 14 (09.00 – 14.00

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News