Ακόμη και στην 7η δεκαετία ζωής κυκλοφορούσαν με… χασισέλαιο

Κρήτη
Ακόμη και στην 7η δεκαετία ζωής κυκλοφορούσαν με… χασισέλαιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντί για… σύνταξη, είχαν πάνω τους χασισέλαιο δύο αλλοδαποί στη Μεσσαρά.

Συγκεκριμένα τους έγινε έρευνα στο αυτοκίνητο τους που έφερε ολλανδικές πινακίδες, από κλιμάκιο των ΤΑΕ, στον επαρχιακό δρόμο Πόμπιας – Μοιρών και οι αστυνομικοί εκτός από την μικροποσότητα κάνναβης, βρήκαν και κατάσχεσαν 41,90 γραμμάρια χασισέλαιο που κατείχαν από κοινού.

Η αξία τους μάλιστα σύμφωνα με την αστυνομία είναι μεγάλη και πλέον οι δύο αλλοδαποί που κατηγορούνται για παραβάσεις της νομοθεσίας περι ναρκωτικών ουσιών, στο Ηράκλειο.

Ο  έλεχγος των αρχών συνεχίστηκε  και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο χώρο διαμονής του 66χρονου Ολλανδού και της 66χρονης Ελβετίδας με την αστυνομία να ανακαλύπτει και νέα… ευρήματα.

Αναλυτικά το δελτίο της αστυνομίας αναφέρει:

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών επιχειρήσεων Μεσσαράς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, δύο αλλοδαποί και συγκεκριμένα, 60χρονη υπήκοος Ελβετίας και 66χρονος υπήκοος Ολλανδίας κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και ειδικών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες (22.03.2018) απογευματινές ώρες από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών επιχειρήσεων Μεσσαράς πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 66χρόνου στο οποίο επέβαιναν και οι δύο αλλοδαποί.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης και φιαλίδιο το οποίο περιείχε 41,90 γραμμάρια έλαιο κάνναβης (χασισέλαιο) τα οποία κατείχαν από κοινού .

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.

Στη συνέχεια, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, σήμερα (23.03.2018) το πρωί, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 66χρονου σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• 44,39 γραμμάρια έλαιο κάνναβης ,

• 30,31 γραμμάρια κάνναβης,

• πάστα προερχόμενη από κάνναβη,

• σπόροι κάνναβης

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News