«Τσακισμένα» τα φτερά της υγείας

Κρήτη
«Τσακισμένα» τα φτερά της υγείας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η υποχρηματοδότηση έχει τραγικές συνέπειες για όλους μας, λέει ο Δ.Βρύσαλης πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζόμενων στο Ράδιο 98,4.

Αποφασισμένοι παράλληλα να συνεχίσουν τον αγώνα φέρονται οι εργαζόμενοι έως ότου υπάρξει δρομολόγηση λύσεων στα προβλήματα των ιδίων και του νοσοκομείου.

Γενική Συνέλευση και δίωρη στάση εργασίας χθες στο νοσηλευτικό ίδρυμα, παράλληλα με την παράδοση υπομνήματος στη διοίκηση, υπενθυμίζεται χθες.

Ακολουθούν νέες παραστάσεις διαμαρτυρίας και η συμμετοχή στην απεργία που έχει εξαγγελθεί για τον Απρίλιο.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Υπουργού που είπε: «ότι βρισκόμαστε στο τέλος μιας μακράς και επίπονης περιόδου για την Οικονομία και την Υγεία στη χώρα, σε μία περίοδο επούλωσης πληγών στη δημόσια περίθαλψη. όπου σιγά - σιγά διασφαλίζεται η ευστάθεια και η κανονικότητα στην καθημερινότητα των δημόσιων δομών περίθαλψης», ο Δημήτρης Βρύσαλης σχολίασε ότι η υγεία θα συνεχίσει την πορεία της με «τσακισμένα» φτερά.

«Δεν πρόκειται να πάμε σε κανονικότητα παλαιότερων ετών ότι κι αν λένε. Δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες παροχές υγείας , ασθενείς και εργαζόμενοι» είπε ενδεικτικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News