Κρήτη

Η σκόνη έφυγε και βγήκαν τα λάστιχα με... έκκληση όμως για το πολυτιμότερο αγαθό

Την ώρα που η Κρήτη έχει έρθει αντιμέτωπη με τον εφιάλτη της λειψυδρίας και έχουν στερέψει φράγματα και πηγές, η έλευση της Αφρικανικής σκόνης έρχεται να επιδεινώσει ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Και αυτό γιατί μετά το πορτοκαλί πέπλο που κάλυψε όλη την Κρήτη , η επόμενη μέρα , όπως άλλωστε είναι φυσικό,  έχει οδηγήσει τους περισσότερους στο να ανοίξουν λάστιχα και ψεκαστικά προκειμένου να απομακρύνουν από αυλές, αυτοκίνητα , μπαλκόνια ,τον ανεπιθύμητο επισκέπτη , που ήρθε τελικά και… έμεινε.

Από την πλευρά της η δημοτική αρχή προχωράει σε συστάσεις και παρακαλεί τους πολίτες να δείξουν σύνεση και εγκράτεια αναφορικά με τη χρήση του πολυτιμότερου αγαθού.

Αναλυτικά αναφέρει: 


Η ΔΕΥΑΗ παρακαλεί τους δημότες του Ηρακλείου να καταναλώνουν το νερό με μεγάλη προσοχή.

Ειδικά σήμερα, Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018, μετά τα χθεσινά ακραία καιρικά φαινόμενα η ΔΕΥΑΗ καλεί τους Ηρακλειώτες να καταναλώνουν το νερό με φειδώ.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η δημοτική αρχή Ιεράπετρας:

"Ενημερώνουμε τους δημότες ότι λόγω αποκατάστασης σπασίματος του κεντρικού αγωγού υδροδότησης της πόλης να μην κάνουν άσκοπη χρήση του νερού. Ιδιαίτερα λόγω και των ειδικών καιρικών φαινομένων να αποφεύγεται το πλύσιμο εξωτερικών χώρων και οχημάτων προκειμένου να μην παρουσιαστεί πρόβλημα στην υδροδότηση της πόλης".

Σχόλια