Το πρώτο «TEDxUniversityofCrete» είναι γεγονός!

Κρήτη
Το πρώτο «TEDxUniversityofCrete» είναι γεγονός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδηλώσεις
Σάββατο,24 Μαρ 2018, 09:00
Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου
Το πρώτο «TEDxUniversityofCrete» είναι γεγονός και έρχεται στην «καρδιά» του Ηρακλείου για να χαρίσει μοναδικές ομιλίες που θα αποτελέσουν κινητήριο δύναμη σε όσους τις παρακολουθήσουν.

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποιείται το πρώτο «TEDxUniversityofCrete» το Σάββατο 24 Μαρτίου στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο του Ηρακλείου από τις 9 το πρωί.

Πρόκειται για ένα συνέδριο που διοργανώνεται αποκλειστικά από φοιτητές και απευθύνεται τόσο στη φοιτητική κοινότητα όσο και στο ευρύτερο κοινό. Στόχος, σύμφωνα με τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης, είναι μέσα από ενδιαφέρουσες ομιλίες να δοθεί το έναυσμα για συζήτηση σχετικά με ιδέες που αξίζουν να διαδοθούν.

Συνδυάζοντας έναν μεγάλο αριθμό από διαφορετικές πτυχές της καθημερινής ζωής και με θέμα “Destinations”, το TEDxUniversityofCrete θα παρουσιάσει ομιλίες από σημαντικούς και αξιόλογους ανθρώπους, όπως είναι ο Μίλτος Λογιάδης, η Κάρμεν Ρουγγέρη, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, η Άδα Σταματάτου, ο Ηλίας Κυρίτσης, ο Πωλ Βιττωρούλης, η Άννα Μιχοπούλου και η Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τους «προορισμούς» μέσα από τη σκοπιά 14 διαφορετικών ατόμων και να αναλογισθούν ποιος είναι ο ρόλος μας ως άτομα που συμπορεύονται σε αυτή την αέναη διαδρομή που εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες εμπειρίες.

Επιπρόσθετα, η εκδήλωση πλαισιώνεται από 4 διαφορετικά workshops, μία έκθεση επιστήμης αλλά και performances που έχουν προετοιμαστεί ειδικά γι’ αυτό.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και μέσω live streaming, στην παρακάτω ιστοσελίδα: http://video.ucnet.uoc.gr/live/show/153 .

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.tedxuniversityofcrete.com.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News