default-image

Έκλεψαν χαλκοσωλήνες από σπίτι στο Ηράκλειο

Κρήτη
Έκλεψαν χαλκοσωλήνες από σπίτι στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα χέρια της αστυνομίας δύο Έλληνες 29 και 39 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι είχαν κλέψει από το σπίτι 48χρονου Έλληνα χαλκοσωλήνες συνολικής χρηματικής αξίας 1.000 ευρώ. Τους δύο ημεδαπούς αναζητούσαν και τους εντόπισαν σήμερα αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου.

Πιο αναλυτικά, η σύλληψη των δύο ανδρών, που είχαν αφαιρέσει από οικία ιδιοκτησίας 48χρονου ημεδαπού αντικείμενα χαλκού (χαλκοσωλήνες) συνολικής χρηματικής αξίας 1.000 ευρώ, έγινε μετά τα μεσάνυχτα στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου και πρόκειται για δύο ημεδαπούς ηλικίας 29 και 39 ετών, που κατηγορούνται για κλοπή.

Άμεσα, αναζητήθηκαν και αφού αρχικά εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου ο 29χρονος να επιβαίνει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, συνελήφθη, ενώ στη συνέχεια από αστυνομικούς του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο 39χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News