Μετά το άδοξο τέλος των δύο γυναικών, τα βλέμματα στον τρίτο αγνοούμενο

Κρήτη
Μετά το άδοξο τέλος των δύο γυναικών, τα βλέμματα στον τρίτο αγνοούμενο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άφαντος παραμένει ο 70χρονος Παντελής Δουρουντάκης από τα Σφακιά, με τις αστυνομικές έρευνες να συνεχίζονται για 13η μέρα σήμερα.

Τα ίχνη του ηλικιωμένου χάθηκαν την Τετάρτη 7 Μαρτίου και η αγωνία της οικογένειάς του κορυφώνεται. Μέχρι στιγμής ωστόσο, οι έρευνες παραμένουν άκαρπες παρά τη συνδρομή και ελικοπτέρου της ελληνικής αστυνομίας.

Η αγωνία γίνεται ακόμα μεγαλύτερη βέβαια μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τις δύο γυναίκες που είχαν χαθεί τον τελευταίο καιρό: την 37χρονη Κατερίνα Γοργογιάννη και την 85χρονη Ειρήνη Ρουσάκη.

Μακάβριο θέαμα στα Πιλαλήματα Σητείας

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής οι Αστυνομικές Αρχές της Σητείας, όταν ειδοποιήθηκαν από κυνηγό για τον εντοπισμό ενός πτώματος σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης. Όλα τα στοιχεία οδηγούν στην άτυχη ηλικιωμένη που είχε εξαφανιστεί στις 24 Ιανουαρίου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πτώμα της άτυχης ηλικιωμένης, που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, βρέθηκε διαμελισμένο, ενώ είχε δεχτεί επιθέσεις από όρνεα.

Τραγική κατάληξη για την 37χρονη Κατερίνα

Λίγες μέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα την Τετάρτη 14 Μαρτίου βρέθηκε η σορός της Κατερίνας Γοργογιάννη λίγα βήματα από την «καρδιά» της πόλης του Ηρακλείου.

Αφού ο αδερφός της ανέλαβε το δύσκολο «έργο» αναγνώρισης του πτώματος, έγινε η νεκροψία όπου προέκυψε ότι ο θάνατος της 37χρονης δεν προήλθε από εγκληματική ενέργεια.

Με πόνο ψυχής, είπαν το τελευταίο «αντίο» στην Κατερίνα την Κυριακή συγγενείς και φίλοι.

Για τον 70χρονο Παντελή Δουρουντάκη η αγωνία δεν έχει τελειώσει, με την ελπίδα μάλιστα η κατάληξη να είναι διαφορετική από αυτή των δύο γυναικών. Με την ελπίδα να βρεθεί ζωντανός και να επιστρέψει δίπλα στους δικούς του ανθρώπους.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηλικιωμένος την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, παντελόνι μπλε τζιν και καφέ αρβύλες. Οδηγούσε Mitsoubishi Pajero κυπαρισσί χωρίς πινακίδες.   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News