Ι.Χ. πήρε φωτιά εν κινήσει - Από θαύμα γλίτωσε ο οδηγός

Κρήτη
Ι.Χ. πήρε φωτιά εν κινήσει - Από θαύμα γλίτωσε ο οδηγός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναστάτωση προκλήθηκε από όχημα που τυλίχθηκε στις φλόγες, εν κινήσει, με τον οδηγό να προλαβαίνει να διαφύγει εγκαίρως.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε λίγο μετά τις 10:00 το βράδυ, υπό άγνωστες, μέχρι στιγμής αιτίες, την ώρα που το όχημα, τύπου βαν, βρισκόταν εν κινήσει επί της Λεωφόρου Καζαντζίδη με Ορακίων και συγκεκριμένα κάτω από της γέφυρα της Εθνικής Οδού.

Στο σημείο έσπευσαν τρια οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με τους άνδρες να καταφέρνουν να σβήσουν την πυρκαγιά προτού εξαπλωθεί, καθώς στο σημείο υπήρχαν και άλλα σταθμευμένα οχήματα.

Να σημειωθεί ότι μέσα στο όχημα βρισκόταν ο οδηγός, ο οποίος κατάφερε να το ακινητοποιήσει και να βγει από το φλεγόμενο Ι.Χ., χωρίς να κινδυνεύσει η υγεία και η σωματική του ακεραιότητα.

Η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο διεκόπη για όσο διήρκεσε η επιχείρηση των πυροσβεστών, δηλαδή για περίπου μισή ώρα.

Πάντως, προσοχή εφίσταται στους διερχόμενους από τη συγκεκριμένη περιοχή, οδηγούς, καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο οδόστρωμα έχουν πέσει λάδια και πετρέλαιο.

Τα αίτια της εκδήλωσης της πυρκαγιάς διερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι η επέμβαση των πυροσβεστών ήταν άμεση, καθώς η φωτιά έγινε αμέσως αντιληπτή από παρακείμενα καταστήματα.

Δείτε φωτογραφίες:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News