Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων, με «φόντο» τους νοτιάδες

Κρήτη
Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων, με «φόντο» τους νοτιάδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Καθηλωμένοι» στα αεροδρόμια της χώρας βρέθηκαν εκατοντάδες επιβάτες από το βράδυ του Σαββάτου, εξαιτίας των ισχυρών νοτιάδων που πνέουν σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ τα δρομολόγια των πλοίων πραγματοποιήθηκαν, αλλά με... μικροπροβλήματα.

Και σήμερα, τα δρομολόγια των πλοίων πραγματοποιήθηκαν κανονικά, καθώς δεν ισχύει κάποιο απαγορευτικό του απόπλου τους.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, τα δρομολόγια των πλοίων της γραμμής από το Ηράκλειο με προορισμό τον Πειραιά πραγματοποιήθηκαν κανονικά στις προγραμματισμένες ώρες.

Το ίδιο ισχύει και για τα Χανιά, με το πλοίο που εκτελεί το δρομολόγιο Χανιά – Πειραιάς, να φεύγει χωρίς να υπάρχουν προβλήματα, σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανιών.

Παράλληλα, χωρίς κανένα πρόβλημα έγιναν και τα δρομολόγια από Πειραιά προς Κρήτη.

Να σημειωθεί, βέβαια, ότι τα ξημερώματα της Κυριακής, οι άνεμοι «λαχτάρησαν» τους επιβάτες του πλοίου από τον Πειραιά με προορισμό το λιμάνι της Σούδας, καθώς χρειάστηκε επέμβαση ρυμουλκών ώστε το πλοίο να καταφέρει να «δέσει» στο λιμάνι.

Την ίδια ώρα, η αγωνία των επιβατών που περιμένουν στα αεροδρόμια φαίνεται ότι έχει «χτυπήσει» κόκκινο, καθώς οι ισχυροί άνεμοι έχουν «καθηλώσει» τα αεροσκάφη, τόσο στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, όσο και στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης», όπου την Κυριακή παρατηρήθηκαν ακυρώσεις, αλλά και καθυστερήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News