Στην Κρήτη για την παραλαβή ασθενοφόρου 4χ4 Πολάκης - Ξανθός

Κρήτη
Στην Κρήτη για την παραλαβή ασθενοφόρου 4χ4 Πολάκης - Ξανθός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με καθυστέρηση, λόγω των θυελλωδών ανέμων που σφυροκοπούν το νησί, έφτασε στο Ηράκλειο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Ο υπουργός Υγείας με τη συνοδεία της Διοικήτριας του ΕΚΑΒ Μάγδας Ζεάκη αλλά και σύσσωμης της διοίκησης του ΕΚΑΒ Κρήτης έφτασε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου.

Εκεί είχε την ευκαιρία να επιθεωρήσει ο ίδιος τα νέα υπερσύγχρονα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που πλαισιώνουν το στόλο του ΕΚΑΒ στην Κρήτη. Στη συνέχεια μετέβη στα Ανώγεια όπου πραγματοποιείται εκδήλωση για την παράδοση – παραλαβή του καινούργιου 4x4 ασθενοφόρου, δωρεά του Ιδρύματος ‘’Σταύρος Νιάρχος’’ στον χώρο του Κέντρου Υγείας Ανωγείων.

Στα Ανώγεια βρίσκεται και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ο οποίος έφτασε στην Κρήτη το απόγευμα του Σαββάτου.

Την εκδήλωση παραλαβής τιμούν με την παρουσία τους ο Υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Ξανθός, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης, Εκπρόσωπος του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος"’ κ. Ιωάννης Ζερβάκης καθώς και ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Μιλτιάδης Μυλωνάς.

Υπόθεση Novartis - Πολάκης: «Πρώτα κόβουμε το κεφάλι»

Σε ερώτηση που απηύθηναν προς τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη αναφορικά με την υπόθεση Novartis, και για ιατρικό προσωπικό το οποίο φέρεται να εμπλέκεται με κάποιο τρόπο στην υπόθεση και εξακολουθεί να βρίσκεται στο δυναμικό των δημόσιων νοσοκομείων, ο υπουργός τόνισε ότι «πρώτα κόβουμε τις κόρυφες και μετά πάμε προς τα κάτω και ο νοών νοείτο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News