Βρέθηκε πτώμα σε αποσύνθεση - Σε ποιο πρόσωπο συγκλίνουν οι αρχές

Κρήτη
Βρέθηκε πτώμα σε αποσύνθεση - Σε ποιο πρόσωπο συγκλίνουν οι αρχές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν σήμερα οι αστυνομικές αρχές της Σητείας με τον εντοπισμό ενός πτώματος σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης.

Οι πληροφορίες εξ αρχής συνέκλιναν  στο γεγονός ότι πρόκειται για την 85χρονη, Ειρήνη Ρουσάκη, που είχε εξαφανιστεί στις 24 Ιανουαρίου από τα Πιλαλήματα Σητείας.

Το πτώμα εντόπισε πρώτος κυνηγός στη θέση Ψαλίδια, κοντά στα Πιλαλήματα της Σητείας.

Ωστόσο το θέαμα που αντίκρισε ήταν μακάβριο καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι το πτώμα ήταν διαμελισμένο.

Ως εκ τούτου ήταν δύσκολο να αναγνωριστεί,  όμως το ενδεχόμενο να πρόκειται για την 85χρονη Ειρήνη Ρουσάκη, είναι ολοένα και πιο πιθανό.

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικές αρχές, ιατροδικαστική υπηρεσία ενώ άλλα στοιχεία ανέφεραν  ότι στο πρόσφατο παρελθόν ειχαν γίνει σχετικές έρευνες σε κοντινή ακτίνα από το σημείο, δίχως ωστόσο αποτέλεσμα. 

Κάτοικοι που έσπευσαν αμέσως στο σημείο, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες, αναγνώρισαν τα ρούχα της 85χρονης αγνοούμενης, χωρίς όμως αυτό να έχει επιβεβαιωθεί επισήμως από την αστυνομία.

Ενώ άλλα στοιχεία αναφέρουν ότι αν και το πτώμα βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση εξαιτίας πιθανότατα του γεγονότος ότι ήταν πολύ καιρό εκεί και κατασπαράχθηκε από όρνια.

Η σορός βρέθηκε στη θέση Ψαλίδια , βόρεια της παραλίας Λαγκάδα, 500 μέτρα από τα Πιλαλήματα , μεταξύ του οικισμού και του οικισμού Καλό Νερό και σε απόσταση μόλις 50 μέτρων από θερμοκήπιο Λασιθιώτη αγρότη.

Νωρίς το μεσημέρι η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο για νεκροψία νεκροτομή , προκειμένου να δοθούν απαντήσεις αναφορικά με το αν τελικά πρόκειται για την 85χρονη αγνοούμενη αλλα και ποια τα αίτια και οι συνθήκες  που οδήγησαν στο τραγικό τέλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News